Techniek is de basis van ons bestaan. Het fundament van onze leefwereld. Maar elk stevig huis is opgebouwd uit meerdere bouwstenen. We beseffen ons dat kwalitatief sterk werk leveren niet alleen afhangt van het inzetten van de juiste techniek.

 

Met persoonlijke betrokkenheid, bedrevenheid en écht plezier in je werk leveren we topprestaties en werken we mee aan jouw geluk en groei.

Onze 4 werkbeloften:

1. Welkom bij de club!

Duik in ons warme bad

Nieuw bij CLAFIS? Fantastisch dat je onze club komt versterken. Een goed begin is het halve werk, en daarom zorgen we dat je je vanaf dag één echt onderdeel bent van Familie C. Hoe? Lees hier verder!


2. Meer dan werk!

Wat valt er dit keer te vieren?

Na inspanning komt ontspanning. En daar hebben we bij CLAFIS wel kaas van gegeten. Gezellige borrels, grootse evenementen, zomerbarbecues, CLAdootjes. Want werk is veel meer dan alleen werk.


3. Groeien & Ontwikkelen

We zijn én blijven specialisten in ons vak

We geloven in ontwikkeling op basis van je eigen wensen en dromen. Niet alleen om jouw volledige potentie te benutten, maar ook om bij te blijven in jouw vakgebied óf juist om je kennis te verbreden in een andere rol. Zo komen we samen verder. Hoe we dat doen lees je hier!


4. Vitaliteit en werkgeluk 

Zo blijf jij vitaal, gezond en energiek

Als jij lekker in je vel zit, dan profiteren alle mensen om je heen daarvan. We investeren maximaal in jouw vitaliteit. Voor jouw werkgeluk en om fysiek en mentaal in topconditie te blijven. Want wie wil er nou niet bruisen van de energie?


Een belevenis voor een nieuwe Clafist

Gelukkige werknemers halen maar al te graag mensen uit hun netwerk of persoonlijke kring naar CLAFIS. En daar worden wij dan weer heel gelukkig van. Als dank krijg je daarvoor als Clafist een fantastische belevenis cadeau. Geheel naar eigen keuze. Een circuitdag in Zandvoort, parachutespringen op Texel, de hoogte in in een Helikopter, of zoals André, in een luchtballon. Mét diner!