Na inspanning komt ontspanning. En daar hebben we bij CLAFIS wel kaas van gegeten. Gezellige borrels, grootse evenementen, zomerbarbecues, CLAdootjes. Want werk is veel meer dan alleen werk.

Familiedag

Familie C, zo noemen we onszelf. Alle Clafisten behoren tot deze grote familie. Elk jaar komen we samen, mét vrienden en de familie buiten werk. Op de CLAIFS Familiedag gaan we met zijn allen de hort op en genieten we een hele dag van allerlei activiteiten, een spectaculaire omgeving en natuurlijk heerlijk eten en een drankje. Het perfecte moment om je collega’s op een hele andere manier te leren kennen.

CLAdootjes

Mooie woorden van je collega’s zijn natuurlijk altijd welkom. Maarrr… we vinden het stiekem toch ook allemaal heel leuk eens een stuk erkenning in handen te krijgen in de vorm van een cadeau. CLAdootjes noemen we die hier. We vinden dat je dat af en toe gewoon verdient.

Domibo/Vrijmibo

Na inspanning komt ontspanning! Dat doen we na een werkweek op de kantoren met een borrel. Nog even met je collega’s de week doornemen of de plannen voor het weekend bespreken met een hapje en drankje. En dan? Tijd voor weekend.

Zomerbarbecue

De zomervakantie kan pas echt beginnen nadat je op een van onze zomerbarbecues bent geweest. Op alle kantoren houden we net voor de vakantieperiode onze zomerbarbecues. Benieuwd hoe dat gaat? Kijk onze video.

Lunch op kantoren

‘S ochtends vroeg uit de veren om brood te smeren? Niet bij CLAFIS. Op alle kantoren zorgen we elke dag voor een goede, gezonde en vooral lekkere lunch. Want liefde gaat toch wel echt door de maag. Speciale wensen? Geen probleem. Laat het weten en wij regelen het.

Kerst