Nieuw bij CLAFIS? Fantastisch dat je onze club komt versterken. Een goed begin is het halve werk en daarom zorgen we dat je vanaf dag één echt onderdeel bent van onze Familie C. Hoe? Dat lees je op deze pagina.

CLAfris

Een nieuwe baan! Dat mag gevierd worden.

Onze CLAFIS wijnkelders liggen vol met CLAfris: een uniek gebottelde wijn voor de echte liefhebber. Die moet je proeven. 

Goed van start

Als verrassing – behalve voor iedereen die deze tekst heeft gelezen – krijgen alle nieuwe Clafisten op hun eerste werkdag een super-de-luxe ontbijt. Een gekookt eitje, verse jus d’orange, broodjes, beleg en een paar stuks fruit. Zo begin jij jouw nieuwe avontuur op volle kracht!

Introdag

En als je nog maar net aan de slag bent gegaan, is het al tijd voor je eerste CLAFIS evenement. De Introdag is hét feestje voor nieuwe Clafisten. Je leert jouw collega’s en de organisatie beter kennen. We nemen je mee in het reilen en zeilen van onze organisatie, waarom we de dingen doen zoals we ze doen én vooral ook hoe we dat doen en met wie. Zo weet je direct hoe de lijntjes lopen en kun je jouw vrienden nog beter uitleggen waar je nou eigenlijk bent gaan werken.

 

Je CLAFIS survivalkit

 

Een avontuur ga je niet aan zonder een gedegen survivalkit. Je werkplek, zowel op kantoor als thuis, richt je in met de beste faciliteiten én natuurlijk jouw CLAFIS essentials.

Terug          Verder