CLAfris

Een nieuwe baan! Dat mag gevierd worden. Onze CLAFIS Wijnkelders liggen vol met CLAfris: een uniek gebrouwen wijn voor de echte liefhebber. Die moet je proeven.

Introdag

Zodra je dan echt bent begonnen, is het tijd voor je eerste echte CLAFIS Evenement. De introdag is hét feestje voor nieuwe collega’s waar je je nieuwe collega’s en de organisatie beter leert kennen. We nemen jullie mee in het reilen en zeilen van onze organisatie, waarom we de dingen doen zoals we ze doen én vooral ook hoe en met wie. Zo weet je direct hoe de lijntjes lopen en kun je jouw vrienden nog beter uitleggen waar je nou eigenlijk bent gaan werken.

(introdag foto’s nog uitzoeken)

 

Goed van start

Als verrassing, behalve voor iedereen die deze tekst heeft gelezen, krijgen alle nieuwe Clafisten op hun eerste werkdag een super deluxe ontbijt. Versgekookt eitje, verse jus ‘d orange, broodjes, beleg en een paar stuks fruit. Zo begin jij jouw nieuwe avontuur op volle kracht.

 

Je CLAFIS Survivalkit

Na dat ontbijt is het klaar voor het echte werk. En een avontuur begin je natuurlijk niet zonder survivalkit. Je werkplek, op kantoor en thuis, richt je in met de beste faciliteiten én je CLAFIS essentials.