Familiedag
Na hard werken komt hard feestvieren en daar zijn we bij CLAFIS dol op! Ieder jaar het familiedag (met alle medewerkers + hun partner) de hort op en genieten van een spectaculaire omgeving en de daarbijbehorende activiteiten. ’s Avonds gaat (as usual) het dak er finaal af op het megafeest.

CLAdootjes
Attent naar elkaar zijn is een belangrijk onderdeel van de CLAFIS cultuur. Wij vinden het belangrijk om belangstelling te tonen richting al onze collega’s en erkenning te geven voor wat ze doen en wie ze zijn. Wij blijven weg bij het gevoel hebben dat je het zoveelste nummertje bent in de organisatie. Daarom denken wij aan onze collega’s doormiddel van CLAdootjes. Tijdens verschillende gebeurtenissen of levensfases denken wij aan jou.

Domibo
Na inspanning komt ontspanning en ontspanning is voor sommige ook een gezellige borrel. Die blijft bij CLAFIS natuurlijk niet achter! Want ontspannen na een drukke werkweek kan op de wekelijks donderdag of vrijdagmiddag borrel op al onze CLAFIS kantoren.

Zomerbarbecue

Lunch op kantoren
Op de CLAFIS kantoren zorgen onze collega’s altijd voor een goed, gezond en vooral lekkere lunch. Want liefde gaat bij CLAFIS toch echt door de maag. Onze managementassistenten zorgen iedere dag dat jij kan genieten van een verse lunch aan de lunchtafel. Daarbij houden we rekening met ieders wensen. Ook vind je vers fruit, dat je gewoon kan pakken.