Constructiemanagement

Een nieuwbouw -of verbouwproject vraagt tijdens de realisatiefase om goede begeleiding van het constructiemanagement. Zeker wanneer gewerkt wordt op sites in de food-, pharma- en chemische sector. Een ervaren constructiemanager is dan goud waard. Een partner die grip houdt op het hele bouwtraject. Eén aanspreekpunt die voor een veilige, beheerste en soepele realisatie zorgt.

Op deze pagina lees je dat:

  • De constructiemanagers van CLAFIS ruime ervaring hebben met bouwprojecten in de food-, pharma- en chemische industrie
  • We het volledige constructiemanagement op ons kunnen nemen en je hiermee grip geven op kwaliteit, veiligheid en budget
  • Je met ons als partner voor een efficiënter bouwproces, minder faalkosten en meer veiligheid zorgt
  • Veiligheid staat op #1

Dé constructiemanager voor food, pharma en chemie

De opbouw van procesinstallaties, de realisatie van een poedertoren: trajecten waarbij in korte tijd verschillende partijen en toeleveranciers samenkomen. In deze ‘pressure-cooker-projecten’ is het de kunst om grip en overzicht te houden. Om ervoor zorgen dat een werk wordt uitgevoerd zoals afgesproken: veilig, kwalitatief goed, binnen budget en efficiënt.

Een partner die staat voor jouw belang

Een goede constructiemanager is dan meerwaarde. Een professional die tijdens de uitvoering de regie in handen heeft en staat voor jouw belang. Een partner die stuurt op veiligheid en kwaliteit, op budget en planning. Die ervoor zorgt dat de uitvoering klopt, dat alle stappen logisch samenvallen. Ook als het complex wordt.

Spin in het web

Dat is exact wat CLAFIS voor je kan betekenen. Dankzij onze kennis van engineering, safety en contractmanagement zijn wij voor jou de spin in het web. We kijken kritisch mee, maar we denken ook mee. We staan voor heldere communicatie en pragmatische oplossingen als de situatie erom vraagt. Altijd met de instelling om samen voor het beste resultaat te gaan.

Tijdens projecten sturen we op:

  • Veiligheid
  • Site-management
  • Kostenbeheersing
  • Contractmanagement
  • Omgevingsmanagement
  • Kwaliteitsbewaking

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

In CLAFIS tref je een bureau dat werkt volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit zie je terug in onze oplossingen. We werken met de nieuwste technieken, op basis van de nieuwste inzichten. Denk aan 3D-ontwerppaketten en digitale tools voor data-, project- en omgevingsmanagement. Met CLAFIS kiest je bovendien voor duurzaam.

Meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen bij constructiemanagement? 
Neem contact op   Bekijk onze projecten