Contractmanagement

Voor wie bouwt, beheert en onderhoudt vormt het contract altijd de basis. Dit wil je tot in de puntjes inrichten, begeleiden en managen. In de voorbereiding, maar net zo goed tijdens de realisatie. CLAFIS ondersteunt je hierin van a tot z.

Op deze pagina lees je dat:

  • CLAFIS je ondersteunt bij inkoop, contract- en projectmanagement;
  • Je in ons een partner vindt die kritisch meedenkt en staat voor jouw belang;
  • Onze experts in elke contractfase inzetbaar zijn: van tender tot de realisatie;
  • We op allerlei manier kunnen bijdragen: van detachering, adviestraject tot training.

In elke fase

Contractmanagement vraagt om een partner die in elke fase met je optrekt. Een professional die kritisch met je meedenkt vanuit de doelstellingen die jij hebt. Die het werkveld kent, de technische bagage heeft en risico’s en kansen doorziet. Dat is exact wat ons Expertiseteam Contractmanagement je te bieden heeft. Dit doen we onder meer voor gemeenten, waterschappen en industriële partners.

Van tender tot coaching

Zoek je ondersteuning in de tenderfase, of juist iemand die kan coachen of trainen? Of een contractmanager die gewoon alles voor je regelt? We hebben producten en diensten die je op allerlei niveaus helpen om vorm te geven aan contractmanagement. Het is daarbij goed om te weten dat onze mensen hun kennis continu ontwikkelen: zo brengen we altijd de meest actuele kennis bij je aan boord. Denk aan:

  • Inkopers die met je meedenken om tot de beste prijs-kwaliteitverhouding te komen binnen raamovereenkomsten of functionele uitvragen.
  • Procesleiders om klanteisen op te halen en te verwerken in vraagspecificaties en contractdocumenten.
  • Contractmanagers voor de begeleiding van aanbestedingen.
  • Contractmanagers, projectmanagers, toets-coördinatoren en lead-auditoren om de contractuitvoering in alle facetten te begeleiden.

We staan voor jouw belang

Je merkt al snel dat je met een contractspecialist van CLAFIS te maken hebt. Aan de ‘tekentafel’ of op de bouw zelf: onze mensen gaan altijd voor het beste resultaat. Dit begint bij duidelijke afspraken, een zorgvuldig proces en heldere communicatie. We staan voor jouw belang, kijken kritisch mee. En als de situatie erom vraagt, zijn we pragmatisch genoeg om met een oplossing te komen waar iedereen mee verder kan.

Meer weten over hoe wij je kunnen ondersteunen op het gebied van contractmanagement?
Neem contact op   Bekijk onze projecten