Expertise Drogerspecialisatie

Plannen voor de bouw en upgrade van sproeidrooginstallaties? CLAFIS biedt onafhankelijk advies. We zetten onze kennis van technieken, merken en leveranciers in om tot de beste oplossing voor jouw vraag te komen. Dankzij alle andere expertises die we in huis hebben, bieden we totaaloplossingen. We adviseren, engineeren en begeleiden. We beschikken onder andere over kennis op het gebied van ATEX, HVAC en energiestromen.

Op deze pagina lees je dat:

  • Je bij CLAFIS veelzijdige kennis rondom sproeidroger installaties vindt
  • Dat we ondersteuning bieden in brownfield- en greenfield projecten
  • Onze experts in elke fase inzetbaar zijn: van ontwerp tot en met inbedrijfstelling en validatie
  • we op allerlei manier kunnen invoegen: van detachering, adviestraject tot training

Breng veelzijdige kennis aan boord

Engineers, adviseurs, projectmanagers. Met ons team sproeidrogerspecialisten breng je veelzijdige en innovatieve kennis aan boord. We ondersteunen bijvoorbeeld bij het opstellen van een businesscase. Maar we leveren je ook de expertise op het gebied van ontwerp en engineering (basic en detail), inbedrijfstellings- en opstartfase en validatietrajecten. Schakel onze specialisten in voor:

  • Onafhankelijke advies en projectondersteuning van initiatie tot en met validatie
  • (her)ontwerp van nieuwe en bestaande processen;
  • opstellen van ontwerpdocumenten (URS, PFD’s, P&ID’s)
  • het continu verbeteren van processen op basis van Lean Sixma en data-analyses
  • ATEX advies
  • deelname in diverse projecten met verschillende disciplines (o.a. WTB, Procestechnologie, Civiel, EI&A en QSHE).

De partner die jouw vraag doorziet

Je vindt in ons een partner die ervaren is in de Food, Pharma en Chemie. Dit merk je aan alles. We stellen de juiste vragen, kennen de risico’s en de kansen. En vanuit dit perspectief kijken we kritisch met je mee. Hierdoor zijn we als geen ander in staat om jouw vraag te vertalen naar een passend, werkend en compleet ontwerp. Altijd met het doel om bestaande of nieuwe processen zo efficiënt, effectief en duurzaam mogelijk te integreren en te functioneren.

Voor elke projectfase

De manier waarop we je ondersteunen is veelzijdig. Je kunt ons op onderdelen inschakelen, maar net zo goed als dé regisseur die je al het werk uit handen neemt. Zo houd je grip op plan, ontwerp én uitvoering. Ben je juist op zoek naar een specialist of een team van specialisten die je langdurige ondersteuning biedt? Dan biedt CLAFIS je de mogelijkheid voor een detachering of de formatie van een hybride site-based team.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

In CLAFIS tref je een bureau dat werkt volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit zie je terug in onze procestechnologische oplossingen. We werken met de nieuwste technieken, op basis van de nieuwste inzichten. Denk aan 3D-ontwerppaketten en digitale tools voor data-, project- en omgevingsmanagement. Met CLAFIS kiest je bovendien voor duurzaam.

Meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen op het gebied van drogerspecialisatie?
Neem contact op   Bekijk onze projecten