Grond- Weg en Waterbouw

Met projecten in de grond- weg- en waterbouw is ontzettend veel kennis gemoeid. Van techniek en ontwerp, van contracten en projectbeheersing. Goed om te weten dat je met CLAFIS een partner in huis haalt die je hierbij van a tot z ondersteunt. Zo houd je grip op plan, ontwerp én uitvoering.

 Op deze pagina lees je dat:

  • CLAFIS in elke fase van een GWW-project ondersteuning biedt: van ontwerp, contract tot projectbeheersing
  • Dat CLAFIS koploper is op het gebied van 3D-ontwerp
  • Dat je met CLAFIS een partner in huis haalt die zich thuis voelt in integrale projecten

Ontwerp, contracten en projectbeheersing

Juist voor GWW-projecten zoek je veelzijdige ervaring. Een partner die de techniek kent en ook één die het geheel overziet. Een partij die secuur werkt, die kwaliteit levert en waarbij je aan alles merkt dat die met hart en ziel aan jouw opgave werkt. Met het GWW-team van CLAFIS haal je die ontwerpers, toezichthouders, projectleiders en contractschrijvers aan boord.

In elke fase van een GWW-project

Als GWW-team verbinden we kennis van ontwerp, engineering, contracten én projectbeheersing. Hierdoor voelen we ons thuis in integrale projecten. We kennen de raakvlakken, doorzien risico’s en kansen. We denken kritisch met je mee en zijn in staat om samen te werken. En of we nu invoegen in de ontwerpfase of tijdens de realisatie: je kiest met ons áltijd voor oplossingen die best-for-project zijn. Je kunt onze brede expertise inzetten op het gebied van:

  • Wegontwerp
  • Dijkversterkingen
  • Bouw- en Woonrijp maken
  • Groot onderhoud en herinrichtingen

Dé specialist in 3D-ontwerp

Goed om te weten dat je met CLAFIS dé specialist in 3D-ontwerp in huis haalt. We zijn in Nederland koploper in de toepassing van AutoCAD, Civil 3D en de Subassembly Composer. Elk ontwerp kunnen we 100% dynamisch en parametrisch in 3D-ontwerpen. Een aanpak die fouten op voorhand minimaliseert en zorgt voor een efficiëntere realisatie.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

In CLAFIS tref je een bureau dat werkt volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit zie je terug in onze GWW-oplossingen. We werken met de nieuwste technieken, op basis van de nieuwste inzichten. Met CLAFIS kiest je bovendien voor duurzaam.

Meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de grond- weg en waterbouw?
Neem contact op   Bekijk onze projecten