CLAFIS Arnhem – Het ingenieursbureau van Gelderland

Zoek niet langer: ingenieursbureau Gelderland is het antwoord op je vraag! Bij CLAFIS is persoonlijke aandacht voor klanten en projecten een natuurlijke eigenschap dat elke dag om de hoek komt kijken. Met 6 vestigingen verdeeld over Nederland, waaronder in Arnhem, staan wij met 450 collega’s sterk en is er altijd een oplossing voor jouw probleem.

Aangenaam, wij zijn familie C!

Met 450 collega’s en 6 vestigingen verdeeld over het land vormen wij samen het bedrijf waar we allemaal trots op zijn: CLAFIS Ingenieus. Bij familie C, zoals we onszelf noemen, koesteren wij onze flexibele en informele bedrijfsstructuur. Wij geloven in de kracht van samenwerken. We zijn er voor elkaar en voor onze klanten. Lees gerust meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf.

Mogen we jou adopteren als nieuw familielid? Bekijk dan eens werkenbijclafis.nl

Samen op weg naar succes

Jouw partner in techniek, dat zijn wij! Wij streven er naar om vanuit betrokkenheid het beste in elkaar naar boven te halen. Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Altijd het beste en slimste bieden, kortom het meest ingenieuze, zit in ons DNA. Samen werken aan succes is het gene waar we in geloven, en daar gaan we echt voor. Jij weet als geen ander hoe jouw project er uit moet komen te zien, hier luisteren we naar. We ondersteunen actief waar we kunnen en leggen de focus op het eindresultaat. De weg daar naar toe maakt ons niet uit. Samen werken met andere, collega, ingenieurbureau’s vinden we leuk. Natuurlijk pakken we het gehele project net zo graag voor je op. Jij geeft aan hoe we je kunnen helpen en daarop passen wij ons aan!

Ons ingenieursbureau in Gelderland

CLAFIS is continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, naar nóg meer kennis en de juiste focus. Als geen ander begrijpen wij de kracht van een échte en multidisciplinaire samenwerking. Met een sterk verbonden netwerk, zowel regionaal als lokaal, streven wij er naar om vol passie en gedrevenheid resultaten te behalen waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Als contractmanager zijn wij nauw betrokken geweest bij de realisatie van de innovatieve vispassage bij Doesburg. Wat uniek is aan deze vispassage, is dat er een hoogteverschil van 5 meter moet worden overbrugd. Hierdoor kunnen vissen ongehinderd in het gehele stroomgebied van de Oude Ijssel tot in Duitsland zwemmen om zich voort te planten. Lees gerust meer over dit project.

Sectoren en expertises

Alles onder één dak is hetgeen waar wij vertrouwen in hebben. Oftewel: een multidisciplinair kennisnetwerk. Bij CLAFIS zijn onze specialisten niet verbonden met specifieke vaardigheden of branches. Dit resulteert in een situatie waarbij zij jou flexibel op alle gebieden kunnen ondersteunen. We vallen op in onderstaande sectoren:

Food, Pharma, Chemie & Maakindustrie
Pharma, maakindustrie, chemie en foodsector: in deze branche ondernemen is een hele klus. De maatschappelijke eisen liggen hoog als het gaat om veiligheid, duurzaamheid en milieu. Je wilt een partner die kritisch meedenkt en de juiste vragen stelt zodat je samen verder komt. Wij zijn de partner die je zoekt.

Infrastuctuur Gebouwen Water
Alle bouwkennis binnen handbereik. Bevolkingsgroei, energietransitie, veranderend klimaat: het is duidelijk dat onze leefomgeving voor grote uitdagingen staat. Elk actiepunt vraagt om maatwerk, op regionaal en lokaal front. Werk samen met een partner die zich op zijn gemak voelt in de steeds veranderde wereld.

Energie
Voor industrie, overheid en als energiebedrijf brengt de energietransitie een enorme diversiteit aan vragen met zich mee. Ons energieteam deinst niet terug voor ingewikkelde vraagstukken, wij ondersteunen je.

Meer weten over onze sectoren en expertises en hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector?

Neem contact met ons op   Bekijk onze projecten