CLAFIS Alkmaar – Het ingenieursbureau van Noord-Holland

Ingenieursbureau Noord-Holland is jouw perfecte match. Samenwerken met CLAFIS Ingenieus om zo de beste resultaten te behalen is wat je kunt verwachten als je met ons het avontuur aan gaat. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke aandacht voor onze klanten en projecten. Wij staan met 450 collega’s sterk, verdeeld over
6 vestigingen door heel Nederland waaronder in Alkmaar. Met onze flexibele werkwijze en ons sterk verankerde netwerk door heel Nederland, zowel regionaal als lokaal, is niets ons te gek.

Maak kennis met familie C!

Bij CLAFIS tellen wij 450 collega’s, samen vormen wij de hechte familie C! Wij koesteren onze informele en flexibele bedrijfsstructuur. Samen werken wij aan de meest uiteenlopende projecten, van Schiphol, de Afsluitdijk tot de Gasopslag in Norg. In de maritieme sector helpen we ook veel bedrijven. Onze grote trots zijn onze eigen technische specialiteiten. Wij zijn sterk in unieke uitdagingen en projecten! Lees gerust meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf. Ben jij de perfecte toevoeging aan ons team? Bekijk dan eens werkenbijclafis.nl

Samen bereiken we altijd het beste resultaat

Jij bent het meesterbrein van jouw project. Niemand weet beter dan jij hoe je het project voor je ziet. Wij focussen ons op het eindresultaat. De weg ernaartoe is aan jou om te bepalen. Samenwerken met andere, collega, ingenieursbureaus vinden we leuk. Natuurlijk pakken we net zo graag het gehele project voor je op. Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Wij luisteren naar jouw wensen en passen ons daar op aan om zo samen tot mooie oplossingen te komen. Ook zullen we soms even een extra stapje bijzetten zodat we samen iets neerzetten waar we allemaal trots op zijn. Zie ons als meer dan slechts een ingenieursbureau: wij zijn jouw partner in techniek.

Ons ingenieursbureau in Noord-Holland

CLAFIS heeft zowel binnen als buiten Noord-Holland allerlei kennis en expertises in huis. Onze flexibele en informele bedrijfsstructuur in combinatie met ons sterk verankerde netwerk zorgt ervoor dat wij altijd een oplossing hebben voor jouw vraagstuk. Wij geloven in de kracht van de persoonlijkheid en samenwerking. Stilzitten is niet ons ding! Continu zijn wij op zoek naar de beste oplossing, de ultieme samenwerking, de perfecte focus en naar nóg meer kennis. Schiphol heeft met haar Masterplan 2025 voor ogen om te investeren in het comfort van de reiziger en in de toenemende groei. Het Masterplan heeft als doel om zo’n 80 tot 85 miljoen passagiers per jaar te kunnen bedienen. CLAFIS maakt deel uit van het consortium en richt zich tijdens dit project op het projectmanagement en toezicht. Lees gerust meer over dit project.

Sectoren en expertises

Alles in huis hebben, ofwel een multidisciplinair kennisnetwerk, is het gene waar wij in geloven. Onze specialisten zijn niet ‘getrouwd’ met specifieke vaardigheden of branches. Hierdoor kunnen zij je flexibel op alle gebieden ondersteunen. We blinken uit in onderstaande sectoren:

Food, Pharma, Chemie & Maakindustrie
Ondernemen in de pharma, maakindustrie, chemie en foodsector is topsport. De lat ligt hoog als het gaat om maatschappelijke eisen rondom veiligheid, duurzaamheid en milieu. Dan wil je een partner die de juiste vragen stelt en kritisch met je meedenkt.

Infrastructuur Gebouwen Water
Alle bouwkennis onder één dak. Bevolkingsgroei, energietransitie, veranderend klimaat: onze leefomgeving staat voor grote uitdagingen. Elke ingreep vraagt om maatwerk, op regionaal en lokaal niveau. Kies voor een partner die zich thuis voelt in een veranderende wereld.

Energie
De energietransitie bevindt zich in een stroomversnelling. Voor industrie, overheid én als energiebedrijf brengt dit een enorme verscheidenheid aan vragen met zich mee. Ons energieteam ondersteunt je bij ieder van deze energievraagstukken.

Meer weten over onze sectoren en expertises en hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector? 

Neem contact op     Bekijk onze projecten