CLAFIS Enschede – Het Ingenieursbureau in Overijssel

Ingenieursbureau Overijssel is dé partner waar je naar op zoek bent. Bij CLAFIS hechten wij veel waarde aan de persoonlijke aandacht voor onze klanten en projecten. Wij kunnen jou dankzij onze ervaring als grote partij en tegelijkertijd ons regionale netwerk helpen in combinatie met onze flexibele werkwijze. Met 450 collega’s sterk, verdeeld over 6 vestigingen door heel Nederland waaronder CLAFIS Enschede, is er altijd een oplossing voor jouw vraagstuk.

Wij zijn familie C!

Met 450 collega’s vormen wij samen het bedrijf waar we allemaal trots op zijn: CLAFIS Ingenieus. Bij familie C, zoals we onszelf noemen, koesteren wij onze informele en flexibele bedrijfsstructuur. Samenwerken is hetgeen waar wij in geloven. Zo staan wij altijd klaar voor elkaar en onze klanten! Lees gerust meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf. Word jij ons nieuwe familielid? Bekijk dan eens werkenbijclafis.nl

Samen werken aan succes

Wij zijn jouw partner in techniek. Vanuit betrokkenheid streven wij ernaar om het beste in elkaar naar boven te halen. Door de vraag achter de vraag bloot te leggen kunnen we jou doelgericht helpen. Onze werkwijze is pro-actief, open en verbindend. Samen werken aan succes, daar geloven wij in. Jij bent het meesterbrein van jouw project en weet als geen ander hoe je het voor je ziet. De focus ligt op het eindproduct, de weg ernaartoe staat voor ons niet vast. Samen aan het werk met andere, collegaingenieurbureau’s vinden we leuk. Natuurlijk pakken we het project net zo graag in zijn geheel voor jou op. Wij luisteren naar jouw wensen en passen ons daar op aan. We ondersteunen actief daar waar dat gewenst is. Bij CLAFIS Ingenieus in Overijssel ben je aan het juiste adres.

Ons ingenieursbureau in Overijssel

CLAFIS heeft een sterk verankerd netwerk door heel Nederland, zowel regionaal als lokaal. Wij streven met passie naar het behalen van resultaten waarvan iedereens ogen beginnen te glinsteren. Een mensgericht en dynamisch ingenieursbureau, dat zijn wij. Stilzitten? Niet voor ons weggelegd! Wij zijn continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, de juiste focus en naar nóg meer kennis. In Raalte, Overijssel, zijn wij aan het werk gegaan met de optimalisatie van het hoofdproces binnen knakworstenfabriek Lupack. Productieverhoging van een aantal procenten als doel? Dat kan beter! Wij gingen voor een dubbele productie mét behoud van goede kwaliteit. Meer uit een project halen dan in eerste instantie wordt verwacht door de opdrachtgever is hetgeen waar CLAFIS gelukkig van wordt. Het succes werd gevierd in de fabriek met gebak, er werd door 100 mensen gesmuld van slagroomgebak! Lees gerust meer over dit project.

Sectoren en expertises

Alles in huis hebben, ofwel een multidisciplinair kennisnetwerk, is het gene waar wij in geloven. Onze specialisten zijn niet ‘getrouwd’ met specifieke vaardigheden of branches. Hierdoor kunnen zij je flexibel op alle gebieden ondersteunen. We blinken uit in de onderstaande sectoren:

Food, Pharma, Chemie & Maakindustrie
Ondernemen in de maakindustrie, pharma, chemie en foodsector is topsport. De lat ligt hoog als het gaat om maatschappelijke eisen rondom veiligheid, duurzaamheid en milieu. Dan wil je een partner die de juiste vragen stelt en kritisch met je meedenkt.

IGW – Infrastructuur, Gebouw & Water
Alle bouwkennis onder één dak. Bevolkingsgroei, energietransitie, veranderend klimaat: onze leefomgeving staat voor grote uitdagingen. Elke ingreep vraagt om maatwerk, op regionaal en lokaal niveau. Kies voor een partner die zich thuis voelt in een veranderende wereld.

E&D – Energie
De energietransitie bevindt zich in een stroomversnelling. Voor industrie, overheid én als energiebedrijf brengt dit een enorme verscheidenheid aan vragen met zich mee. Ons energieteam ondersteunt je bij ieder van deze energievraagstukken.

Meer weten over onze sectoren en expertises en hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector? 

Neem contact op   Bekijk onze projecten