Welkom bij Familie C!

Fantastisch dat wij jou mogen verwelkomen bij onze CLAFIS Familie. De CLAFIS introductiedag is hét feestje voor nieuwe collega’s. Op woensdag 29 mei  worden jullie op onze vestiging in Heerenveen verwacht om CLAFIS en elkaar beter te leren kennen. We nemen jullie die dag mee in het reilen en zeilen van onze organisatie, waarom we de dingen doen zoals we ze doen én vooral ook hoe en met wie. Eigenlijk willen we je gewoon trots maken op onze organisatie.

29 mei 2019
09.00-16.00
Heerenveen

Hoe nu verder?

Reserveer hieronder je CLAFIS Welkomstbox met de code die je op je instapkaart hebt ontvangen. Ook kun je hier aangeven of je de avond voorafgaand aan de introdag in een hotel in Heerenveen wilt blijven slapen. Maak je hier gebruik van, dan ontvang je uiterlijk een week voorafgaand aan de introdag de benodigde informatie.We zijn erg benieuwd waar jouw interesses liggen. Geef daarom hieronder aan in welke bouwsteen, en welke twee expertises, je het meest geïnteresseerd bent. Heb je nu al een vraag die je graag beantwoord wilt zien die dag? Stel ‘m hieronder!

Jouw leidinggevende is op de hoogte van het feit dat je op woensdag 29 mei in Heerenveen bent. We hebben ontzettend veel zin om je te leren kennen. Tot de 29ste.

Reserveer je Welkomstbox

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.