JULLIE HET HUIS, WIJ DE KENNIS

Hebben jullie een mooi project, maar niet de juiste kennis om het nu op te pakken? Wij hebben de mogelijkheid om flexibel en snel projecten te draaien. Zowel groot als klein. In deze bijzondere tijden doen we dat vanuit onze thuiskantoren of als de situatie erom vraagt gewoon op locatie. Natuurlijk altijd op veilige wijze. Zo helpen we jullie huis met onze kennis.

Bijzondere tijden

CLAFIS is een wendbare organisatie en dat hebben we de afgelopen tijd meer dan ooit ervaren. In korte tijd zijn we volledig omgeschakeld naar de nieuwe realiteit. Keukentafels, zithoeken en zelfs slaapkamers van kinderen zijn omgebouwd tot werkplekken. Dit alles om de projecten van onze klanten, waar wij dagelijks aan werken, door te laten gaan. In gevallen waar thuiswerken niet mogelijk is, zorgen we samen voor veilige omstandigheden. Omdat een aantal van onze projecten door de huidige situatie niet of niet volledig door kunnen gaan, hebben we slimme expertise beschikbaar. Kennis waarmee we jouw organisatie juist in deze periode kunnen helpen. Vind je het lastig om ver vooruit te kijken? Dan denken we graag mee over flexibele en/of projectmatig inzet.

Een greep uit onze projecten

Hoe het werkt

Bel ons via één van onderstaande collega’s en leg je vraagstuk voor. Van kleine opdrachten tot multidisciplinaire projecten. Deze koppelen we direct aan één (of meerdere) van onze specialisten. We zorgen ervoor dat de juiste kennis binnen korte tijd beschikbaar is voor jullie vraagstuk. Bij jou op locatie of op één van onze vele thuiskantoren.

Expertises en sectoren

Wij hebben directe kennis beschikbaar in de onderdelen:

Vragen of meer informatie?

Sandro Lisci

Sectormanager Food, Pharma & Chemie

0513 640 798
06 24 36 35 32

s.lisci@clafis.com

Ruud Rooijakkers

Sectormanager Energie & Distributie
Contactpersoon Infrastructuur, Gebouwen & Water

0513 640 798
06 46 18 62 89

r.rooijakkers@clafis.com