24 oktober 2019 Nieuws

ONZE VESTIGINGEN EN WAAROM WIJ HIER ZO TROTS OP ZIJN
Als je gepassioneerd bent over bijzondere projecten en van kwalitatief sterk werk houdt dat óók mooi is om naar te kijken, dan klinkt dit natuurlijk door in de keuze voor je kantoorpanden. Acht jaar geleden kocht toenmalig directeur Bert Jonker het eerste monumentale pand, de Technische School, in Heerenveen aan. Al snel volgden het oude NS station in Soestduinen en de Alkmaarse Watertoren.

Watertoren in Enschede

De laatste aankoop was de watertoren in Enschede waarin de oostelijke collega’s begin 2019 hun intrek namen. ‘De oude watertoren was sinds de vuurwerkramp niet meer in bedrijf. We hebben ons uiterste best gedaan om het oorspronkelijke karakter van het gebouw te bewaren en tegelijkertijd een efficiënte werkplek te creëren, zoals we dat ook bij al onze andere vestigingen doen. Je komt hier echt een uniek pand binnen.’

Strijp-S

Vestigingsmanager Henry Boelens is samen met de vestigingsmanager van Arnhem, Ronald Spekle, ook verantwoordelijk voor de vestiging in Eindhoven, die we daar sinds een jaar in de bruisende, creatieve ondernemerswijk Strijp-S kunnen vinden. De vestiging Arnhem, de vierde aankoop, is overigens in het centrum van de stad ondergebracht in het prachtige, dik 600 jaar oude Presickhaeffs Huys.