23 augustus 2018 Nieuws Sponsoring

clafis sponsor padel

Grenzen verleggen, vol passie en gedrevenheid resultaat willen behalen. Een mooie link tussen dat wat CLAFIS Ingenieus doet én wat essentieel is binnen de sport. Net als bij Padel gaat het bij CLAFIS ook om innovatie, techniek, doorzettingsvermogen en talent. CLAFIS is dan ook een mooie partner voor het Drents Open Padeltoernooi Hoogeveen. Binnenkort het 1e Clafis Drents Open 2018. Schrijf je in en doe gezellig mee.

Padel is de komende jaren de snelst groeiende sport en heeft alles in zich om groter te worden. In Spanje en andere Zuid Europese landen behoort de sport al jaren tot de grootste sporten van het land. De opmars naar Noord-Europa is nu in volle gang. En dat is niet gek, want padel is een sport voor alle leeftijden, laagdrempelig, snel aan te leren en heeft een sociaal aspect: een mooie aanvulling voor tennisverenigingen. Weten hoe het werkt? Bekijk hier de video.

CLAFIT

Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, daar gaan we voor. Dit vraagt om een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij noemen dat CLAFIT zijn. Ons vitaliteitsprogramma CLAFIT zorgt ervoor dat wij voldoende energie hebben om elke uitdaging aan te gaan!

Meer weten of aanmelden?

Klik hier om je aan te melden