Droomambitie

CLAFIS Ingenieus is het meest aantrekkelijke ingenieursbureau. Dát is onze droom. Een ambitie die we gezamenlijk hebben vastgesteld en samen delen.

Het meest aantrekkelijke. Daar waar het gaat om multidisciplinaire oplossingen voor ingenieuze vraagstukken én op het gebied van partnerschap. Wij voegen waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze klant en samen met onze collega’s streven wij naar succes. Onze kracht, de kennis en kunde van onze mensen, is hierin altijd de sleutel.

Kernwaarden

Altijd in beweging, dat zijn we iedere dag. Continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, naar nóg meer kennis en naar de juiste focus. De essentie van wie wij zijn en wat ons drijft zit in onze kernwaarden. Deze waarden helpen ons onze ambitie waar te maken.

BETROKKEN

Eerlijk, open en verbindend

Vanuit betrokkenheid halen wij het beste in elkaar naar boven. Onze werkwijze is persoonlijk, open en verbindend. Wij bereiken succes samen met onze klanten, partners en collega’s.

DESKUNDIG

Ingenieuze oplossingen

De vraag achter de vraag blootleggen is onze toegevoegde waarde. Met onze kennis en expertise bieden we ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van onze klant.

GEDREVEN

Elke dag een beetje beter

Altijd het beste, het slimste, kortom het meest ingenieuze bieden zit in ons DNA. We zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te verbeteren.

GRENSVERLEGGEND

Vrij, ondernemend en met lef

We kijken verder dan bestaande mogelijkheden. Wars van opgelegde beperkingen creëren we samen nieuwe speelvelden. Altijd vanuit oprechte interesse, nieuwsgierigheid én met een beetje lef.