Ga naar inhoud
Expertise

Drinkwater

Van winning, zuivering tot distributie

Meer informatie?

Ontwerp, contracten en projectbeheersing in drinkwater

Van winning, zuivering tot distributie: drinkwaterprojecten vragen om een veelheid van expertises en specialismen. Dan is het een meerwaarde om een ervaren partner naast je te hebben. Een partner die je in elke fase ondersteunt, maar die ook begrijpt wat het werk binnen dit domein vraagt.

Drinkwater: in elke projectfase

In ons expertiseteam drinkwater verbinden we die kennis van inhoud én proces. Daarnaast tref je in ons een partner die jouw opgaves en belangen kent. Een partner die ziet dat de ontwikkeling van leidingwerken, een winningslocatie of waterzuivering vraagt om samenwerking, maar ook om slimme en zorgvuldige oplossingen. Je kunt onze expertise inzetten op het gebied van:

  • Persleidingen
  • Waterzuiveringen
  • Pompstations
  • Drinkwaterstudies

Drinkwater: technische en managementprofielen

Omdat we over de technische en de managementprofielen beschikken, voelen we ons thuis in integrale projecten. In elke fase brengen we de benodigde kennis aan tafel. En je treft in ons een partner die met een frisse blik kijkt naar jouw opgave. Die met een positieve mindset z’n kennis en ervaring inzet om binnen jouw project, jouw team meerwaarde te bieden. Als regisseur, adviseur of voor de langdurige ondersteuning via een detachering.

Dé specialist in 3D ontwerp drinkwater

Goed om te weten dat je met CLAFIS dé specialist in 3D ontwerp in huis haalt. We zijn in Nederland koploper in de toepassing van AutoCAD, Civil 3D en Subassembly Composer. Elk ontwerp (van kering, gemaal tot sluis) kunnen we 100% dynamisch en parametrisch in 3D ontwerpen. Een aanpak die fouten op voorhand minimaliseert en zorgt voor een efficiëntere realisatie.

Flexibel samenwerken, korte lijnen

Onze specialisten kunnen je ondersteunen binnen alle facetten van drinkwater. Wil jij graag specifieke taken uitbesteden of juist het gehele projectbeheer aan ons overlaten? We gaan samen kijken wat het beste past. Wij staan voor korte lijnen en een flexibele samenwerking. Projectmatig, via detachering of een hybride site-based team. Welke manier ook bij jou proces past, wij gaan met je uitdaging aan de slag.

Naast voldoende drinkwater nog andere uitdagingen?

Dit hebben we nog meer in huis. We werken nauw samen met de andere expertises binnen CLAFIS. Een integrale aanpak, zodat we met elkaar niet alleen tot een mooi ontwerp komen, maar ook tot een ontwerp dat goed uitvoerbaar is én voldoet aan de regelgeving. 

Bekijk al onze expertises

Van advies tot implementatie – we staan voor je klaar

Ons team binnen drinkwater staat klaar om jouw ambities werkelijkheid te maken. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. 

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.