Energie

De energietransitie zit in een stroomversnelling. Overheid, de industrie én de maatschappij ziet de noodzaak. De overgang van fossiele energie naar hernieuwbare bronnen is er eentje waar we uiteindelijk allemaal beter van worden. Maar voor we volledig over zijn, moet er nog heel wat gebeuren.

Ons werkgebied energie

De plannen en de ambities zijn er; nu is het zaak om deze om te zetten tot uitvoering. Een betere energie-infrastructuur, een duurzame energiemix, lokale opwekking en energiebesparing zijn de sleutelbegrippen. Bij netbeheerders, overheden of in de industrie, brengen onze specialisten de kennis die nodig is voor de ingrijpende projecten in de wereld van de energie.

Onze specialisten hebben veel kennis en ervaring op het gebied van ondergrondse infra, energie voor de industrie en de energietransitie en het stroomnet. Neem contact met ons op voor meer informatie over specifieke expertises of om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen.

Onze opdrachtgevers

Werken bij CLAFIS

Vol passie werken we samen aan succes. Bij CLAFIS staat geluk, vitaliteit en groei van onze collega’s centraal. In het vak en als mens.

Bekijk onze vacatures