Ga naar inhoud
Over ons

Over ons: Een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau

Onze kernwaarden

Betrokken

Vanuit betrokkenheid halen wij het beste in elkaar naar boven. Onze werkwijze is persoonlijk, open en verbindend. Wij bereiken succes samen met onze klanten, partners en collega’s.

Gedreven

Altijd het beste, het slimste, kortom het meest ingenieuze bieden zit in ons DNA. We zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te verbeteren.

Deskundig

De vraag achter de vraag blootleggen is onze toegevoegde waarde. Met onze kennis en expertise bieden we ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van onze klant.

Grensverleggend

We kijken verder dan bestaande mogelijkheden. Wars van opgelegde beperkingen creëren we samen nieuwe speelvelden. Altijd vanuit oprechte interesse, nieuwsgierigheid én met een beetje lef.

CLAFIS Ingenieus

Onze advies- en ingenieursdiensten zetten wij in binnen diverse sectoren. Sinds de oprichting in 2004 ontwikkelen wij ons continu. Inmiddels werken wij met ruim 400 Clafisten vanuit zes vestigingen verspreid over het land aan diverse mooie projecten. Wij zijn er trots op dat wij ons tot de top 18 van Nederlandse ingenieursbureaus mogen rekenen. Maar we zijn nooit klaar! CLAFIS streeft ernaar het meest aantrekkelijke ingenieursbureau te zijn. Voor onze mensen én voor onze opdrachtgevers. Dát is onze ambitie.

Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, daar gaan we voor. Wij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst. Door onze verbindende werkwijze halen wij het beste in elkaar naar boven en leveren we succesvol complete oplossingen of bieden onze expertise aan op onderdelen van een project. De klant centraal stellen is daarin een belangrijk uitgangspunt. Wij gaan uit van het vinden van de beste oplossing voor onze opdrachtgevers. Welke behoefte is er en welk type dienstverlening past het beste bij de vraagstelling? We diepen het uit en regelen het. Onze collega’s krijgen daarin alle ruimte. Deze flexibele houding, in combinatie met onze marktconforme tarieven, onze persoonlijke benadering en onze no-nonsense mentaliteit, heeft er toe geleid dat wij voor een groeiend aantal opdrachtgevers inmiddels een vanzelfsprekendheid zijn.

Flexibiliteit en persoonlijke aandacht is ook wat ons onderscheid in de arbeidsmarkt. Werken bij CLAFIS is werken bij een mensgerichte organisatie. Een goede werksfeer is essentieel. We gaan open en informeel met elkaar om. Echte aandacht is het uitgangspunt.

Familie C

In ‘Familie C’ nemen we je mee in hoe we elkaar behandelen en in de gebruiken die voor ons belangrijk zijn. Het is geen set van harde regels. Wel van richtlijnen. Handig om te volgen, maar als je een goed argument hebt om het anders te doen, zijn wij de laatsten die je tegenhouden.

Bekijk ons cultuurboekje

Droomambitie

CLAFIS Ingenieus is het meest aantrekkelijke ingenieursbureau. Dát is onze droom. Een ambitie die we gezamenlijk hebben vastgesteld en samen delen.

Het meest aantrekkelijke. Daar waar het gaat om multidisciplinaire oplossingen voor ingenieuze vraagstukken én op het gebied van partnerschap. Wij voegen waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze klant en samen met onze collega’s streven wij naar succes. Onze kracht, de kennis en kunde van onze mensen, is hierin altijd de sleutel.