Water

Wateroverlast door hevige regenval; droogte in de zomermaanden; bodemdaling en waterverontreiniging. Thema’s die vragen om visie en actie vanuit iedereen die zich met water bezighoudt in Nederland. Waar houden we het water tegen en waar geven we dat water juist weer de ruimte? Én hoe neem je de belangen van waterbeheerders, omwonenden, bedrijven en de overheid hierin mee? Door jarenlang op te trekken met waterschappen, overheden, Rijkswaterstaat of drinkwaterbedrijven en aannemers, weten onze specialisten hoe! 

Ons werkgebied water

Uitdagingen op gebied van watersystemen, waterketen, drinkwater of waterveiligheid? Onze engineers, ecologen, wateradviseurs en projectmanagers, staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan. Samen werken we aan duurzame oplossingen voor de wateruitdagingen van vandaag en morgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over specifieke expertises of om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen.

Onze opdrachtgevers

Werken bij CLAFIS

Vol passie werken we samen aan succes. Bij CLAFIS staat geluk, vitaliteit en groei van onze collega’s centraal. In het vak en als mens.

Bekijk onze vacatures