Plezier hebben in je werk, slimme technische oplossingen bedenken, samen werken met ruim 450 collega’s én samen successen vieren, dat is werken bij CLAFIS.

Techniek is de basis van ons bestaan. Het fundament van onze leefwereld. Wij beseffen ons echter heel goed dat kwalitatief sterk werk leveren niet alleen afhangt van het inzetten van die juiste techniek. Bij CLAFIS gaat het ook om bedrevenheid en inzicht. Het gaat om persoonlijke betrokkenheid, om teamspirit en om écht plezier hebben in je werk.

Dynamisch en mensgericht

CLAFIS is een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau. Wij vinden het leuk om uit te blinken in dat wat wij doen. Onze mensen krijgen dan ook alle ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Zowel technisch inhoudelijk als op persoonlijk vlak. Daarnaast is een goede werksfeer in onze ogen essentieel. We gaan open en informeel met elkaar om. Echte aandacht is ons uitgangspunt.

Benieuwd hoe het is om bij één van de leukste en persoonlijkste ingenieursbureau van Nederland te werken? Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn? Bekijk onze vacatures op Werken bij CLAFIS.