Nieuws

CLAFIS continueert samenwerking met Advin voor projecten Schiphol

CLAFIS Ingenieus weet zich de komende drie jaar verzekerd van een hernieuwde samenwerking met Advin op onze nationale luchthaven. De continue uitbreidingen en vernieuwingen binnen Schiphol Nederland B.V. zorgen de komende tijd voor extra behoefte aan specialistische kennis en kunde.

CLAFIS is voor deze mooie uitdaging dan ook op zoek naar toezichthouders en projectmanagers op het gebied van (Utiliteit) Bouw, Civiel, Electrotechniek en Werktuigbouwkunde. Al sinds 2012 werkt CLAFIS samen met Advin aan verschillende projecten binnen Schiphol. In 2016 heeft dit partnerschap een nieuwe fase bereikt. Advin en haar zes toeleveranciers, waaronder CLAFIS, hebben intensief en succesvol samengewerkt voor de inschrijving op de aanbesteding inhuur van Projectmanagers en Toezichthouders voor de Projectorganisatie Luchthaven Schiphol (PLUS). Gezamenlijk gaan zij zeker de komende drie jaar Projectmanagers en Toezichthouders inzetten op projecten van Schiphol.

Langdurige samenwerkingen als deze, echte partnerships, zijn cruciaal voor CLAFIS. Vandaar ook dat het ingenieursbureau voor deze aanbesteding een team van lokale en landelijke specialisten in heeft gezet om Advin te ondersteunen. Met onder meer een Tendermanager heeft CLAFIS een belangrijke bijdrage geleverd aan de winnende tenderstrategie en aan de vorming van de kwaliteitsdocumenten.