Nieuws

CLAFIS ook de komende drie jaar hoofdsponsor van D.S.V. de Skeuvel

CLAFIS en de Twentse studentenschaatsvereniging De Skeuvel hebben vrijdag in Hengelo hun handtekeningen gezet onder een verlening van partnerschap voor de komende drie jaar.

Met deze sponsoring van De Skeuvel willen wij schaatstalent ondersteunen en op sportieve wijze de verbinding leggen met technische talent in de oostelijke regio. CLAFIS is al jaren supporter van het schaatsen, maar verwierf afgelopen jaren landelijke bekendheid in deze sport middels het hoofdsponsorschap van Team CLAFIS dat onder succescoach Jillert Anema diverse prijzen in de wacht wist te slepen.

“Talent, doorzettingsvermogen en techniek, dat is waar CLAFIS voor staat. De passie voor de mooie schaatssport verbindt ons denkend aan Team CLAFIS op de eerste plaats. Maar daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat studenten tijdens hun opleiding in aanraking komen met methoden en technieken die in het bedrijfsleven worden toegepast.” Aldus Henry Boelens, vestigingsmanager van CLAFIS in Hengelo.

In het kader van onze CLAFIS Academy nemen we dan ook geregeld studenten mee op projectbezoek bij één van onze opdrachtgevers, verzorgen we masterclasses en bieden we dus ondersteuning aan studieverenigingen. Het partnerschap met De Skeuvel is een verbinding op beide fronten.