Nieuws

De Huiskamer van CLAFIS Eindhoven

In het videolab op Strijp-S in Eindhoven is de jongste telg van de CLAFIS familie te vinden: kantoor Eindhoven. Het voormalige terrein van Philips is doordrongen van techniek, innovatie en creativiteit, een beter passende locatie voor deze vestiging met grootse ambities is er dan ook niet.

Ongeveer twee jaar geleden opende CLAFIS hier de deuren van de eerste kantoorruimte die we overigens inmiddels alweer ontgroeid zijn. Vol enthousiasme en passie wordt er vanuit Eindhoven keihard gewerkt voor opdrachtgevers als gemeente Eindhoven, provincie Noord-Brabant, gemeente Tilburg, diverse waterschappen en meerdere grote bedrijven in de sector Food, Pharma, Chemie en Maakindustrie (FPCM).

Raymond Nijssen, commercieel projectmanager: ‘Wij zijn zeker trots op de snelle groei van CLAFIS Eindhoven. De concurrentie is enorm in deze regio, maar door ons onderscheidend vermogen weten we mooie openingen te creëren en nieuwe projecten te realiseren. We timmeren hard aan de weg en onze bekendheid groeit met de dag, waardoor opdrachtgevers ons steeds beter weten te vinden. Het geleverde werk begint voor ons te werken. Dat is echt heel gaaf.