Nieuws

Nieuwe website online

Onze website is vernieuwd! Zowel in uiterlijk als in het achterliggend beheersysteem is het online platform van CLAFIS compleet op de schop gegaan. Vanaf nu communiceren wij nog makkelijker en sneller over de ontwikkelingen binnen onze organisatie én onze werkomgeving. Heel prettig voor een dynamisch bedrijf als dat van ons.

Waarom een nieuwe site?

CLAFIS is continu in beweging. Die prettige reuring in onze dagelijkse werkzaamheden zien we graag weerspiegeld in onze communicatiemiddelen. De vorige site was dan ook toe aan verfrissing; een nieuwe opzet, dito menustructuur en verhoogde gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers én beheerders. Het nieuwe CLAFIS.nl is eigentijds, overzichtelijk en biedt ons alle ruimte om bezoekers exact te vertellen wat er gaande is binnen alle gelederen van onze organisatie.

Omdat onze activiteiten meer en meer over de grens plaatsvinden ontwikkelen wij op CLAFIS.com onze Engelstalige site. Het nieuwe domein voor het platform waarop al onze Nederlandse bezigheden te vinden zijn is vanaf nu dan ook dit CLAFIS.nl.

We blijven CLAFIS.nl vernieuwen en uitbreiden. Dit eindresultaat is dan ook slechts het nieuwe begin… Hou jezelf regelmatig op de hoogte van onze bezigheden. We zien je hier graag weer terug!