Nieuws

Sadako Huitema nieuwe directeur van CLAFIS Ingenieus

Onze nieuwe algemeen directeur

Sadako Huitema treedt op 1 april aanstaande aan als de nieuwe algemeen directeur van CLAFIS Ingenieus. Hij neemt het stokje over van Bram van Hees die sinds 2017 de rol bij het ingenieursbureau vervulde. Bram gaf eind vorig jaar aan de organisatie te verlaten en ruimte te maken voor opvolging.

Sadako brengt ruime ervaring in de kennisindustrie met zich mee en heeft zich al meerdere malen bewezen op het gebied van leiderschap en innovatie. In zijn nieuwe rol bij CLAFIS gaat hij het managementteam van CLAFIS leiden en zich richten op het versnellen van de ingezette koers en het verder professionaliseren en positioneren van het bedrijf in de markt.

“Ik heb er enorm veel zin in om CLAFIS te begeleiden naar de volgende fase waarin zij zich nog nadrukkelijker profileert als dé talentontwikkelaar voor ingenieurs en bekend staat als hét ingenieursbureau waar specialisten en opdrachtgevers graag bij willen horen.”

CLAFIS is een landelijk opererend ingenieursbureau dat bekend staat om haar mensgerichte aanpak. Sinds de start in 2004 waarin de oplossing van technische capaciteitsvraagstukken de grootste vorm van dienstverlening was, staat er inmiddels een sterke kennisorganisatie. Met meer dan 350 specialisten verspreid over zes regiokantoren in Nederland, werkt CLAFIS nauw samen met opdrachtgevers in verschillende markten, waaronder Food, Pharma, Chemie en Maakindustrie, Infrastructuur, Gebouwen en Water en de Energiebranche. De organisatie heeft de laatste jaren meerdere professionaliseringsslagen gemaakt en het managementteam ziet in Sadako Huitema de juiste persoon om die professionalisering en de groei van het bedrijf verder te stimuleren.