Ga naar inhoud
Expertise

Constructietechniek

Alles is te berekenen

Meer informatie?

Bouwen op een sterke fundering

Constructietechniek is het bouwen op een sterke fundering met als uitkomst solide resultaten. Bij nieuw- en verbouw volgt op de enthousiaste vraag ‘wat gaan we bouwen?’ vaak de vraag ‘hoe gaan we het bouwen?’. Onze constructeurs, tekenaars en modelleurs gaan met je aan de slag met constructieberekeningen, constructietekeningen en advies. Woningen, gemalen, een uitbreiding van een fabriek: met ervaring in de civiele bouw, woningbouw, utiliteitsbouw en industriebouw bouw je op onze specialisten voor elke klus.

Bouwkundige constructies

In de complexe wereld van de bouw en constructietechniek vind je in ons de ervaren partner die je nodig hebt. Alleen door de juiste vragen te stellen, risico’s en kansen te herkennen en kritisch mee te denken komen we samen tot een passend, efficiënt en volledig ontwerp.

 • Multidisciplinair; heel het project onder één hoed
 • Ervaring met aannemerij en uitvoeringsdetails
 • Ervaring met tijdelijk hulpwerk; damwandkuipen, bekistingen, onderstempeling en meer
 • Advies op maat; vaste prijs of op regie is beide mogelijk

Projectmatig werken we altijd met korte communicatielijnen. Wanneer er inhoudelijk gewerkt wordt, schakelen onze specialisten direct met jou als klant.

Onze werkzaamheden op gebied van constructietechniek

Technische vakkennis die je graag uitdraagt op operationeel en tactisch niveau. Voor een zo efficiënt en duurzaam mogelijk proces gaan onze specialisten voor je aan de slag.

 • Betonbouw
  Dimensioneringsberekeningen en -tekeningen, Wapeningsberekeningen en -tekeningen
 • Staalbouw
  Dimensioneringsberekeningen en -tekeningen, Staaloverzichten, (Verbindings)detail berekeningen en -tekeningen
 • Houtbouw
  HSB-woningen, berekeningen en tekeningen, SIP-constructies, berekeningen en tekeningen
 • Geotechniek
  Fundatieberekeningen (op-staal of fundatiepalen) en -tekeningen, Grondkeringen (damwanden, kades, beschoeiing), berekeningen en tekeningen
 • Renovatie
  Tijdelijke situaties en aanpassingen bestaande constructies, berekeningen en tekeningen, toetsing restlevensduur kunstwerken, versterkingsadvies

Wij gaan met jouw uitdaging aan de slag

De manier waarop we je ondersteunen is veelzijdig. We gaan samen kijken wat het beste past. Specifieke taken uitbesteden of juist het gehele projectbeheer aan ons overlaten? Jij behoudt de controle over je eigen plan, ontwerp en uitvoering. Zoek je een specialist voor een project of een heel team van specialisten die je langdurige de hulp biedt. Projectmatig, via detachering of zelfs met een hybride site-based team gaan wij met je uitdaging aan de slag.

Welke expertise sluit nog meer aan bij constructietechniek?

Door integraal te werken halen we het meeste uit onze kennis en samenwerking. Ontdek wat we nog meer kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over specifieke expertises of om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen. 

Bekijk al onze expertises

Onze opdrachtgevers

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Veelgestelde vragen

Er is altijd de mogelijkheid voor een vrijblijvende offerte, deze leveren we standaard met open raming (indien van toepassing) opgesplitst in besteksposten.

In overleg kunnen we op elke fase van een project de begeleiding oppakken (voorfase – uitvoeringsfase). Neem hiervoor contact op met bovenstaand contactpersoon. 

Ook die expertise hebben we in huis.