Procestechnologie

Je wilt productie- en waardeketens optimaal benutten. Dit betekent dat er altijd wel iets te verbeteren is. Dan is het een meerwaarde om een ervaren partner achter de hand te hebben die invoegt wanneer dit nodig is. Die de technische kennis boord brengt, maar ook de juiste voorwaarden schept als het gaat om milieu, veiligheid en verduurzaming.

Op deze pagina lees je dat:

  • Je bij CLAFIS veelzijdige kennis rondom procestechnologie vindt
  • Dat we ondersteuning bieden in brownfield- en greenfield projecten
  • Onze experts in elke fase inzetbaar zijn: van ontwerp tot en met CSU en validatie
  • we op allerlei manier kunnen invoegen: van detachering, adviestraject tot training

Procestechnologie: breng veelzijdige kennis aan boord

Engineers, adviseurs, technologen. Met ons expertiseteam Procestechnologie breng je veelzijdige en innovatieve kennis aan boord. We ondersteunen je bijvoorbeeld bij het opstellen van een businesscase. Maar we leveren je ook de expertise op het gebied van ontwerp en engineering (basic en detail), CSU en validatietrajecten.

Schakel onze specialisten in voor:

  • (her)ontwerp van nieuwe en bestaande productieprocessen;
  • opstellen van ontwerpdocumenten (URS, PFD’s, P&ID’s)
  • het continu verbeteren van productieprocessen op basis van Lean Sixma en data-analyses
  • het begeleiden en uitvoeren van realisatie, CSU en validatie;
  • deelname in verschillende projecten met verschillende disciplines (o.a. WTB, Civiel, EI&A en QSHE).

De partner die jouw vraag doorziet

Je vindt in ons een partner die ervaren is in de Food & Pharma en Chemische  industrie. Dit merk je aan alles. We stellen de juiste vragen, kennen de risico’s en de kansen. En vanuit dit perspectief kijken we kritisch met je mee. Hierdoor zijn we als geen ander in staat om jouw vraag te vertalen naar passend, werkend en compleet ontwerp. Altijd met het doel om bestaande of nieuwe processen zo efficiënt, effectief en duurzaam mogelijk te integreren en te functioneren.

Voor elke projectfase

De manier waarop we je ondersteunen is veelzijdig. Je kunt ons op onderdelen inschakelen, maar net zo goed als dé regisseur die je al het werk uit handen neemt. Zo houd je grip op plan, ontwerp én uitvoering. Ben je juist op zoek naar een specialist of een team van specialisten die je langdurige ondersteuning biedt? Dan biedt CLAFIS je de mogelijkheid voor een detachering of de formatie van een hybrid site based team.

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid

In CLAFIS tref je een bureau dat werkt volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Dit zie je terug in onze procestechnologische oplossingen. We werken met de nieuwste technieken, op basis van de nieuwste inzichten. Denk aan 3D-ontwerppaketten en digitale tools voor data-, project- en omgevingsmanagement. Met CLAFIS kiest je bovendien voor duurzaam.

Meer weten over ondersteuning in procestechnologie?
Neem contact op   Bekijk onze projecten