Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Nederland

CLAFIS Ingenieus is hét ingenieursbureau in Nederland. Projectmatig, via detachering of een hybride team? Wij bieden maatwerk voor al jouw projecten!

Meer informatie?

Het meest aantrekkelijke ingenieursbureau

Betrokken

Vanuit betrokkenheid halen wij het beste in elkaar naar boven. Onze werkwijze is persoonlijk, open en verbindend. Wij bereiken succes samen met onze klanten, partners en collega’s

Gedreven

Altijd het beste, het slimste, kortom het meest ingenieuze bieden zit in ons DNA. We zoeken voortdurend naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te verbeteren.

Deskundig

De vraag achter de vraag blootleggen is onze toegevoegde waarde. Met onze kennis en expertise bieden we ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van onze klant.

Grensverleggend

We kijken verder dan bestaande mogelijkheden. Wars van opgelegde beperkingen creëren we samen nieuwe speelvelden. Altijd vanuit oprechte interesse, nieuwsgierigheid én met een beetje lef.

Ingenieursbureau Nederland

CLAFIS Ingenieus is hét ingenieursbureau in Nederland, met vestigingen in Heerenveen, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Enschede en Alkmaar. Onze missie is het bieden van slimme, technische oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Sinds onze oprichting in 2004 zijn we gegroeid tot een top 18 Nederlands ingenieursbureau met ruim 400 Clafisten.

Onze ambitie gaat verder dan slechts een ingenieursbureau zijn; we streven ernaar de beste te zijn, zowel voor onze gewaardeerde opdrachtgevers als voor onze gepassioneerde medewerkers. Bij CLAFIS voegen wij waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze klant en collega’s streven wij naar succes, waarbij de kracht, kennis en kunde van onze mensen altijd de sleutel vormt.

Meer informatie?

Onze werkgebieden

Het bieden van slimme, technische oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers, dat is wat wij doen bij CLAFIS. Van concept tot eindproduct. Of het nu gaat om advies, engineering of projectmanagement. Wij gaan uit van het vinden van de beste oplossing voor jou. Wat is je uitdaging en welk type dienstverlening past daar het beste bij? We diepen het uit en regelen het.

Onze opdrachtgevers

Samenwerken aan succes

CLAFIS Ingenieus is een landelijk opererend ingenieursbureau met een sterk regionaal netwerk. Onze advies- en ingenieursdiensten zetten wij in binnen diverse sectoren.

0 Collega’s
0 Projecten
0 Vestigingen

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.