Ga naar inhoud
Expertise

Projectbeheersing

Houd grip op projecten

Meer informatie?

Het vinden van de juiste balans

Projectbeheersing is niet alleen het bewaken van tijd en budget, maar ook het bewaken van de kwaliteit en omvang. Het is het vinden van de juiste balans. Projectbeheersing draait om alle activiteiten die een project faciliteren en richting geven, zodat de resultaten worden gerealiseerd.

In control door projectbeheersing

Wie aan grote, complexe projecten werkt, wil in control zijn. Onze projectbeheerders werken aan projecten met heldere doelen: resultaatgericht en binnen de bepaalde scope.

  • Financieel in control door inzet projectbeheersing

  • Altijd de kwaliteitsdocumenten op orde

  • Een dynamische, realistische en up-to-date planning

  • Verrassingen voorkomen door trends en ontwikkelingen nauw te monitoren

  • Alle disciplines binnen integraal projectmanagement hebben een samenhang door het raakvlakkenmanagement

Het in control zijn bij de uitvoering van een project, zowel in de verkenningsfase als ook in de daadwerkelijke uitvoeringsfase, vraagt veel van organisaties. Projectbeheersing zorgt er mede voor dat projecten op de GROTIK-aspecten binnen scope worden opgeleverd. Onze specialisten maken onder meer integrale planningen, risicodossiers, begrotingen en begeleiden het proces voor het opstellen van plannen van aanpak.

Eigen, unieke werkwijze voor projectbeheersing

Onze kracht zit in het zoeken van samenwerking met de opdrachtgever, waarmee we draagvlak creëren bij de operationele organisatie. Onze kennis en ervaring is groot als het gaat om het coördineren van alle interne- en externe activiteiten die tijdens een project plaatsvinden.

Onze specialisten in projectbeheersing hebben daarbij een eigen methodiek ontwikkeld gebaseerd op de huidige normen. Zowel vraaggestuurd, vanuit data voor een bepaalde tijd, of projectgestuurd, met afgebakende werkzaamheden op basis van doelstellingen, kunnen onze specialisten aangehaakt worden op projecten.

Onze opdrachtgevers

Welke expertise sluit nog meer aan bij je plannen?

Binnen projectbeheersing werken wij vanuit diverse niches samen op projectbasis waarin we nog meer meerwaarde creëren voor onze klanten. Multidisciplinaire teams. Samen zijn we in staat om een compleet beeld te verschaffen waardoor ‘waste’ voorkomen wordt. Door proactief op een project in te spelen ontzorgen we onze klanten en blijven we onze medewerkers uitdagen. Ontdek met welke specialismen wij nauw samenwerken binnen projectbeheersing.

Bekijk al onze expertises

Ons team projectbeheersing staat voor je klaar

Onze specialisten van projectbeheersing staan klaar om jouw ambities werkelijkheid te maken voor een efficiënter en duurzamer proces. We zijn geen traditioneel ingenieursbureau, we werken op basis van volwaardig partnerschap met onze klanten aan ingenieuze oplossingen. Eigentijds en als het even kan met een originele twist. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.