CLAFIS ondersteunt technische projecten Bolletje

Ondersteuning technische projecten Bolletje

Bolletje is een bekend merk in de schappen van onze supermarkten als producent van diverse broodvervangers, banketproducten en natuurlijk kruidnoten. Peter Mulstege is als projectleider onder andere betrokken bij diverse CAPEX projecten voor aanschaf, vervanging, optimalisatie of verbetering van bestaande of nieuwe verpakkings- en productielijnen.

‘Ik wil Bolletje’, wie kent die reclameslogan niet… Bolletje is een bekend bedrijf die we onder andere kennen van beschuiten, knackebröt, kruidnoten, en andere broodvervangers en banketproducten. Er werken zo’n 500 medewerkers verdeeld over twee vestigingen met de hoofdvestiging in Almelo.

Peter is sinds september 2019 bij Bolletje actief in de rol van Projectleider voor diverse projecten. Deze projecten variëren van het veiliger maken van een verouderde machine door deze compliant te maken met de huidige machinerichtlijnen. Daarnaast gaat het om bijvoorbeeld het realiseren van aanpassingen en optimalisaties in de productie; van een nieuwe verpakkingslijn tot het automatiseren van de grondstoffendosering. Als multidisciplinair projectleider is hij tevens verantwoordelijk voor andere CAPEX investeringen; zoals enkele bouwkundige projecten: het vervangen van lichtstraten in de productiehallen en een standaard magazijn upgraden tot een geconditioneerde opslag.

Het voordeel voor de klant is dat Peter door zijn eerdere ervaring als Mechanical Engineer, ook (kleine) ontwerpen ter ondersteuning van zijn projecten kan maken in SolidWorks en AutoCAD.

‘Doordat ik in deze rol zowel verantwoordelijk ben voor de technische inhoud, het coördineren, plannen, budgetteren en de uitvoeringsbegeleiding, vliegt mijn werkweek voorbij en haal ik enorm veel plezier uit m’n werk’, aldus Peter Mulstege.

Bekijk de sector food en pharma   Bekijk meer projecten