Ga naar inhoud
Expertise

Technisch management

Haalbare technische oplossingen binnen elk project

Meer informatie?

De sleutel tot succes in een veranderende wereld

Technisch management biedt een oplossing voor de vertaling van een visie of idee naar werkbare realisatie. Dat lukt alleen door de situatie helder in kaart te hebben en de doelstellingen helder te vertalen naar realistische technische oplossingen. Altijd met het contract als de basis én in samenwerking met de omgeving. 

Dit zorgt voor efficiënte implementatie van techniek, een gestroomlijnd bedrijfsproces en veilige en haalbare projecten. 

Technisch management in de civiele techniek en industrie

Onze gespecialiseerde technisch managers zijn ervaren in IPM, zowel in detachering als in onze eigen projecten. We zijn voornamelijk actief in waterschappen, RWS, provincies, gemeenten en de industrie. We ontzorgen met onze expertise proactief en brengen de benodigde technische knowhow naar je project.

Waar onze specialisten aan werken? Bijvoorbeeld gemalen, zuiveringen, kunstwerken en wegen. Maar ook het (ver)bouwen van een fabriek. We zijn betrokken bij alle fasen van een project; definitie en ontwerp; beheer en onderhoud; financiële aspecten en amortisatie.

Integrale samenwerking binnen technisch management

Door integraal te werken halen we het meeste uit onze kennis en samenwerking. Ontdek wat we nog meer kunnen betekenen.

Bekijk al onze expertises

Onze opdrachtgevers

Efficiënt technisch management – bouwen op ervaring

Aan de ‘tekentafel’ of op de bouw zelf: ons team contractmanagement gaat altijd voor het beste resultaat. Dit begint bij duidelijke afspraken, een zorgvuldig proces en heldere communicatie. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.