Ga naar inhoud
Expertise

Waterketen

Een duurzame, energiezuinige waterketen

Meer informatie?

Van plan tot uitvoering in de waterketen

Elke schakel binnen de waterketen vraagt om z’n eigen expertise en specialisme. Dan is het een meerwaarde om een partner naast je te hebben die op elke gebied en in elke projectfase kan ondersteunen. Onze specialisten begeleiden je van plan tot uitvoering. Dit doen we al jaren bij Waterschappen, de industrie, overheid en NUTS-bedrijven.

Ontwerpen, contracten en projectbeheersing

Het ontwerp een afvalwaterzuivering, de vervanging van persleidingen of de realisatie van bergbassins. Stuk voor stuk opgaves die vragen om een divers palet aan kennis en kunde. Om specialisten die de inhoud kennen: engineers, bouwkundigen, elektrotechnici. Maar net zo goed om mensen die projecten voor je kunnen managen en organiseren: omgevingsmanagers, contractmanagers en technisch managers.

Waterketen: in elke projectfase

CLAFIS verbindt die kennis van inhoud één proces. Dit zorgt ervoor dat we ons thuis voelen in integrale projecten. We zijn in staat om in elke fase de juiste kennis aan tafel te brengen in de water sector. Je treft in ons een partner die met een frisse blik kijkt naar jouw opgave. Die met een positieve mindset haar kennis en ervaring inzet om binnen jouw project meerwaarde te bieden. Je kunt onze expertise inzetten op het gebied van:

  • Afvalwaterzuivering
  • Energiefabrieken
  • Afvalwatergemalen
  • Persleidingen
  • Bergbassins
  • BRP’s en GRP’s 

Ervaring

Of je nu als Waterschap, Gemeente, Rijkswaterstaat of aannemer voor ons kiest. Met CLAFIS beschik je over een partner die vanuit jouw vertrekpunt met je meedenkt. Maar ook een partner die risico’s en kansen doorziet, die weet wat wet- en regelgeving of een omgeving vraagt en partijen weet te verbinden. Of we nu invoegen in de ontwerp- of tijdens de realisatiefase: we kunnen je op allerlei manieren ondersteunen. Als regisseur, adviseur of de partij die je langdurig ondersteunt via een detachering. Zo komen we tot oplossingen waarmee je verder kan.

Dé specialist in 3D ontwerp

Goed om te weten dat je met CLAFIS dé specialist in 3D ontwerp in huis haalt. We zijn in Nederland koploper in de toepassing van AutoCAD, Civil 3D en Subassembly Composer. Elk ontwerp (van zuivering tot bergbassin) kunnen we 100% dynamisch en parametrisch in 3D ontwerpen. Een aanpak die fouten op voorhand minimaliseert en zorgt voor een efficiëntere realisatie.

Naast waterveiligheid nog andere uitdagingen?

Dit hebben we ook in huis. We werken nauw samen met de andere expertises binnen CLAFIS. Een integrale aanpak, zodat we met elkaar niet alleen tot een mooi ontwerp komen, maar ook tot een ontwerp dat goed uitvoerbaar is én voldoet aan de regelgeving. 

Bekijk al onze expertises

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.