Ga naar inhoud
Expertise

Waterveiligheid

Ondersteuning in elke fase van waterveiligheidsprojecten

Meer informatie?

Ontwerp, contracten en projectbeheersing in Waterveiligheid

Projecten op het gebied van waterveiligheid vragen om een veelheid van expertises en specialismen. Inhoudelijke specialisten, maar ook mensen die projecten kunnen managen. Dan is het een meerwaarde om een partner aan boord te hebben die je vanaf planvorming tot en met de uitvoering ondersteunt.

Waterveiligheid in elke projectfase

CLAFIS verbindt die kennis van inhoud en proces. Dit zorgt ervoor dat we ons thuis voelen in integrale projecten. We brengen in elke fase de juiste kennis aan tafel. Je treft in ons een partner die met een frisse blik kijkt naar jouw opgave. Die met een positieve mindset haar kennis en ervaring inzet om binnen jouw project meerwaarde te bieden. Je kunt onze expertise inzetten op het gebied van:

  • Waterkeringen
  • Boezemkades
  • Regionale keringen
  • Kunstwerken
  • Kabels & Leidingen
  • Zeesluizen
  • Rivier- en zeegemalen

Ervaring

Of je nu als Waterschap, Rijkswaterstaat of aannemer met ons samenwerkt. Met CLAFIS kies je een partner die vanuit jouw vertrekpunt met je meedenkt. Aan welk project we ook werken: we kennen de raakvlakken, doorzien risico’s en kansen. Of we nu invoegen in de ontwerp- of tijdens de realisatiefase: je kiest met ons áltijd voor oplossingen die best-for-project zijn.

Dé specialist in 3D-ontwerp Waterveiligheid

Goed om te weten dat je met CLAFIS dé specialist in 3D-ontwerp in huis haalt. We zijn in Nederland koploper in de toepassing van AutoCAD, Civil 3D en Subassembly Composer. Elk ontwerp (van kering, gemaal tot sluis) kunnen we 100% dynamisch en parametrisch in 3D-ontwerpen. Een aanpak die fouten op voorhand minimaliseert en zorgt voor een efficiëntere realisatie.

Flexibel samenwerken, korte lijnen

Onze specialisten kunnen je ondersteunen binnen alle facetten van waterveiligheid. Wil jij graag specifieke taken uitbesteden of juist het gehele projectbeheer aan ons overlaten? We gaan samen kijken wat het beste past. Wij staan voor korte lijnen en een flexibele samenwerking. Projectmatig, via detachering of een hybride site-based team. Welke manier ook bij jou proces past, wij gaan met je uitdaging aan de slag.

Naast waterveiligheid nog andere uitdagingen?

Dit hebben we nog meer in huis. We werken nauw samen met de andere expertises binnen CLAFIS. Een integrale aanpak, zodat we met elkaar niet alleen tot een mooi ontwerp komen, maar ook tot een ontwerp dat goed uitvoerbaar is én voldoet aan de regelgeving. 

Bekijk al onze expertises

Van advies tot implementatie – we staan voor je klaar

Ons team binnen waterveiligheid staat klaar om jouw ambities werkelijkheid te maken. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op. 

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.