Ga naar inhoud
Expertise

Contractmanagement

Alles volgens plan en afspraak

Meer informatie?

Een partner in contractmanagement die kritisch meedenkt

Projecten vragen om een samenwerking met heldere afspraken en doelen tussen partijen, oftewel contractmanagement. De juiste contractvorm selecteren in de voorfase van de samenwerking is stap één; daarna moet worden gestuurd op de gemaakte afspraken. Het contract vormt dan een basis waarop kan worden teruggevallen.

Met actief contractmanagement verlopen projecten soepel, komt niemand voor verrassingen te staan en worden conflicten voorkomen. Resultaat: prachtig afgeronde projecten, fijne samenwerking, binnen de kaders van tijd, geld en kwaliteit.

Maatwerk voor het beste resultaat

Heb je ondersteuning nodig in de tenderfase, of heb je een contractmanager nodig die gewoon alles voor je regelt? Onze producten en diensten helpen je op allerlei niveaus om vorm te geven aan contractmanagement. Dit doen we voor Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, waterschappen, speciale sectorbedrijven en industriële partners. Onze aanpak is:

  • Continue doorontwikkeling en opleiding van onze contractexperts
  • Inzet van ervaring door veel jaren actief te zijn bij publieke opdrachtgevers
  • Een resultaatgerichte visie op contractmanagement
  • Werken met direct praktisch uitvoerbare plannen

Contractmanagement in elke fase

Onze contractexperts zijn gespecialiseerd op verschillende gebieden. Van inkoop tot begeleiding van de contractuitvoering. We haken de juiste specialist op het juiste moment aan.

  • Inkopers die met je meedenken om tot de beste prijs-kwaliteitverhouding te komen bij (raam)overeenkomsten of functionele uitvragen
  • Procesleiders om klanteisen op te halen en te verwerken in vraagspecificaties en contractdocumenten
  • Contractmanagers voor de begeleiding van aanbestedingen
  • Contractmanagers, projectmanagers, toets-coördinatoren en (lead)auditoren om de contractuitvoering in alle facetten te begeleiden.

Contractmanagement voor Tilburgse groeiambities

Sinds 2019 werken verschillende Clafisten als contractmanager bij de gemeente Tilburg. Tristan Martin, Teammanager Contractspecialisten: ‘Ons gemeentelijke team telt twaalf contractmanagers. We houden ons bezig met zowel projecten als beheercontracten voor de openbare ruimte in de stad. Maar door de groei van het aantal projecten en de omvang daarvan, kregen we behoefte aan meer capaciteit qua contractmanagement.’

Lees hier het hele verhaal

Flexibel samenwerken, korte lijnen

Welke manier van werken past bij jouw proces? Specifieke taken uitbesteden of juist het gehele projectbeheer aan ons overlaten? We gaan samen kijken wat het beste past. Ondersteuning nodig voor een kort project of langdurig de hulp nodig van een heel team? Projectmatig of via detachering pakken we je uitdaging aan.

Onze opdrachtgevers

Welke expertise sluit nog meer aan bij contractmanagement?

Door integraal te werken halen we het meeste uit onze kennis en samenwerking. Ontdek wat we nog meer kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor meer informatie over specifieke expertises of om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen.

Bekijk al onze expertises

Van advies tot implementatie – we staan voor je klaar

Aan de ‘tekentafel’ of op de bouw zelf: ons team contractmanagement gaat altijd voor het beste resultaat. Dit begint bij duidelijke afspraken, een zorgvuldig proces en heldere communicatie. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.