Ga naar inhoud
Expertise

Projectmanagement

Bewaken van tijd, budget, kwaliteit en omvang

Meer informatie?

Projectmanagement: verbinden van kennis in openbare ruimte of industrie

Grote projecten vragen om goed projectmanagement. Van initiatiefase tot en met de livegang, is focus en controle cruciaal om het gewenste resultaat te behalen. Onze ervaren projectmanagers werken al jaren bij uiteenlopende opdrachtgevers aan de mooiste projecten. In de openbare ruimte én de industrie; bij brownfield- en greenfield-projecten en van start tot oplevering.

Naast de dagelijkse aansturing ligt de focus voornamelijk op de aansturing van de belangrijkste aspecten: kosten, tijd en kwaliteit. Wij brengen je project verder.

Houd grip op je projecten met projectmanagement

Onze specialisten werken met je samen vanuit de ‘fit for purpose’-gedachte. Ieder project is immers uniek Omdat ieder project uniek is en om een eigen aanpak vraagt werken wij vanuit onze ‘fit for purpose’ gedachte. Samen met de opdrachtgever kijken onze specialisten welke werkwijze het beste bij het project past. Dit geeft flexibiliteit. Het leveren van maatwerk via detachering, projectmatige inzet op basis van regie of vaste prijs projecten.

Projectmanagement voor Vereniging Natuurmonumenten

Project Korendijkse Slikken

Aan CLAFIS de eer om het technologische fundament te leggen voor een gecompartimenteerd watermanagement dat Natuurmonumenten ondersteunt een evenwichtig, toekomstbestendig natuurgebied te realiseren.

‘Natuur is uiteraard de essentie van dit project. Daaromheen zitten andere disciplines waarin CLAFIS sterk is, zoals civiel, werktuigbouw, automatisering en elektrotechniek. Al die disciplines worden met adequaat projectmanagement verbonden’

Lees meer

Integrale samenwerking binnen projectmanagement

Binnen projectmanagement werken wij vanuit diverse niches samen om het meeste uit onze expertise te halen. Bijvoorbeeld:

Bekijk al onze expertises

Onze opdrachtgevers

Ondersteuning nodig in het managen van projecten

Met CLAFIS haal je een partner in huis die je van A tot Z ondersteunt. We zijn geen traditioneel ingenieursbureau, we werken op basis van volwaardig partnerschap met onze klanten aan ingenieuze oplossingen. Eigentijds en als het even kan met een originele twist. Onze specialisten binnen projectmanagement staan klaar om voor jou aan de slag te gaan. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.