Nieuws

De tien meest gelezen artikelen van 2020

December is het perfecte moment om terug te blikken op een wel heel bijzonder jaar. Hoe kunnen we dat nou beter doen, dan aan de hand van de meest gelezen verhalen op CLAFIS.nl? We beginnen met de nummer tien en we eindigen met de onbetwiste nummer één. Lees je mee?

10. Van BIM-Modellen naar Beheer en onderhoud (MJOP)

We hebben heel wat afgeBIMt dit jaar. In dit verhaal lees je over onze samenwerking met FIMBLE, Eigenhaard en GroenWest. We hebben dit jaar veel dataverlies weten te voorkomen, daar zijn we best wel trots op.

Lees het artikel →

9. Een nieuwe procesketel voor Dow Benelux: ‘Een Formule 1-bolide onder de verbrandingsketels’

Het industrieterrein waar Dow Benelux gevestigd zit wás al imponerend. De nieuwe procesketel die wij mochten realiseren is hier een geweldige toevoeging op. Dat is niet het enige vlak waar we iets op mochten toevoegen, ook onze expertise werd warm onthaald. ‘We spraken elkaars taal, kenden elkaars positie. En ja, ik ben scherp, maar ook bereid om mee te denken.’ vertelt Sytze Koolhaas over de ketelbouw.

Lees het artikel →

8. De oprichter opvolgen. Hoe doe je dat?

Het is niet niks, het opvolgen van de oprichter van CLAFIS. Niet zo gek dus dat dit artikel uit 2019 ook dit jaar in de top tien staat. Bram is – nog steeds – trots op CLAFIS. ‘Ik vind het heel gaaf om te zien dat er zoveel ontwikkelbehoefte binnen ons bedrijf is. Dat hebben we de afgelopen twee jaar wel aangezet. CLAFIS is een organisatie die draait op de energie van haar mensen.’

Lees het artikel →

7. Maartje Bouma over de mens achter CLAFIS

‘Ik zou het mooi vinden als iedereen kan zeggen dat CLAFIS iets heeft toegevoegd aan zijn of haar leven. We willen Clafisten echt fan maken van het bedrijf, want we doen iets heel moois met z’n allen en daar mogen we trots op zijn. De komende tijd kijken we daarom goed naar de reis die een werknemer binnen CLAFIS aflegt en hoe we deze zo waardevol mogelijk kunnen maken.’ aldus Maartje Bouma over de mens achter CLAFIS.

Lees het artikel →

6. CLAFIS’ volgende dijk van een project!

Een project waar we trots op zijn: het versterken van verschillende dijken in Nederland. Leuk dus om te zien dat jullie dit project minstens net zo gaaf vinden. Een terechte nummer zes in deze lijst!

Lees het artikel →

5. Procesoptimalisatie zorgt voor productieverhoging knakworstenlijn Zwanenberg Group

Of je worst lust?! De worsten van Lupack in Raalte zijn niet alleen lekker, ze worden dankzij CLAFIS ook nog eens op een efficiënte manier geproduceerd. Win-win dus!

Lees het artikel →

4. CLAFIS gaat samenwerking met Aldel aan

We blijven nog even in de Food, Pharma en Chemie. Aldel is groots in aluminium. Aluminium is oneindig recyclebaar en daarmee perfect materiaal om de transitie naar een duurzame economie te versnellen.

Lees het artikel →

3. Sterke samenwerking Avebe en CLAFIS

Nog ééntje in de Food, Pharma en Chemie. Om het af te leren. Avebe en CLAFIS zijn in 2020 een mooie samenwerking aangegaan. ‘Door de korte lijnen kunnen we elkaar direct meenemen in de vragen en oplossingen,’ geeft Peter aan. ‘Dat directe, persoonlijke contact wordt gewaardeerd.’

Lees het artikel →

clafis-magazine-aanvragen

2. CLAFIS Magazine 2.0

De tweede keer is altijd beter. Wij zijn trots op de tweede editie van ons CLAFIS magazine. De derde editie komt er trouwens ook al bijna aan. In ons magazine lees je meer over wie wij zijn en wat wij doen. Aanrader!

Lees het artikel →

1. Bijzondere tijden

Het zal geen verrassing zijn dat Bram’s brief over corona de onbetwiste nummer één is in dit lijstje. Hoewel hij dit stuk al in maart schreef, is de inhoud vandaag niet minder van toepassing. CLAFIS past zich aan én heeft vertrouwen in de toekomst. Op naar een mooi 2021!

Lees het artikel →