Ga naar inhoud
Expertise

Watersystemen

Duurzaam en klaar voor de toekomst

Meer informatie?

Watersystemen voor de beste waterkwaliteit

Van beekherstel tot de realisatie van gemalen, inlaten, vispassages of waterbergingen: elke schakel binnen een watersysteem vraagt z’n eigen expertises en specialismen. Dan is het een meerwaarde om CLAFIS aan boord te hebben. Een partner die het hele systeem overziet, maar die ook op onderdelen meerwaarde biedt.

Van ontwerp, contract tot en met de projectbeheersing

Het ontwerp van vispassages, de engineering van een gemaal of de realisatie van natuurvriendelijke oevers. Het zijn opgaves die vragen om specialisten die de inhoud kennen, die weten wat het is om in een kwetsbare omgeving te werken: engineers, ecologen, landschapsarchitecten. Maar ook mensen die een project kunnen organiseren: omgevingsmanagers, contractmanagers en technisch managers.

Watersystemen: een expert in elke projectfase

In CLAFIS vind je een partner die de kennis van inhoud en proces verbindt. Dit zorgt ervoor dat we ons thuis voelen in integrale projecten. We brengen in elke fase van een watersysteemproject de juiste kennis aan tafel. Je treft in ons een partner die met een frisse blik kijkt naar jouw opgave. Je kunt onze expertise inzetten op het gebied van:

  • Gemalen
  • Sluizen, stuwen en gemalen
  • Vispassages
  • Natuurvriendelijke oevers
  • Beekherstel
  • Waterbergingen
  • Watersysteemstudies
  • Baggerprojecten 

Ervaring

Of je nu als Waterschap, Gemeente, Rijkswaterstaat of aannemer met ons samenwerkt. Met CLAFIS kies je een partner die vanuit jouw vertrekpunt met je meedenkt. Aan welk project we ook werken: we kennen de raakvlakken, doorzien de risico’s en de kansen. Of we nu invoegen in de ontwerp- of tijdens de realisatiefase: je kiest met ons áltijd voor oplossingen die best-for-project zijn.

Naast watersystemen nog andere uitdagingen?

We werken nauw samen met de andere expertises binnen CLAFIS. Een integrale aanpak, zodat we met elkaar niet alleen tot een mooi ontwerp komen, maar ook tot een ontwerp dat goed uitvoerbaar is én voldoet aan de regelgeving. 

Bekijk al onze expertises

Dé specialist in 3D ontwerp

Goed om te weten dat je met CLAFIS dé specialist in 3D ontwerp in huis haalt. We zijn in Nederland koploper in de toepassing van AutoCAD, Civil 3D en Subassembly Composer. Elk ontwerp (van vissluis, waterberging tot stuw) kunnen we 100% dynamisch en parametrisch in 3D ontwerpen. Een aanpak die fouten op voorhand minimaliseert en zorgt voor een efficiëntere realisatie.

"*" indicates required fields

Meer informatie?

Vul het formulier in of neem direct contact op!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.