Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Heerenveen

Samen werken aan succes. CLAFIS Ingenieus is hét ingenieursbureau in Heerenveen. Van concept tot realisatie, wij bieden maatwerk voor al jouw projecten!

Meer informatie?

Ingenieursbureau Heerenveen

CLAFIS Ingenieus is hét ingenieursbureau in Heerenveen. Sinds de oprichting in 2004 werken wij met ruim 400 Clafisten op zes vestigingen. Hierdoor zijn wij een top 18 Nederlands ingenieursbureau. Onze ambitie? Het meest aantrekkelijke ingenieursbureau zijn, voor zowel onze gepassioneerde medewerkers als gewaardeerde opdrachtgevers.

Passie en gedrevenheid vormen ons kloppende hart, resulterend in ingenieuze oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Bij CLAFIS voegen wij waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Door onze flexibele aanpak, gecombineerd met marktconforme tarieven, persoonlijke benadering en praktische instelling zijn we voor een groeiend aantal opdrachtgevers de ideale partner!

Meer over CLAFIS

Samenwerken aan succes

Daar geloven we in, en werken er hard voor. Wij voegen waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze klant en onze collega’s streven wij naar succes. Onze kracht, de kennis en kunde van onze mensen, is hierin altijd de sleutel.

Of je nu ondersteuning nodig hebt voor een kort project of langdurige assistentie van een volledig team. Projectmatige samenwerking, detachering, of de inzet van een hybride team op locatie? Wij gaan de uitdagingen aan die het beste bij jouw behoeften passen.

  • Betrokkenheid bij CLAFIS betekent het beste in elkaar naar boven halen. Onze aanpak is persoonlijk, open en verbindend, wat leidt tot gezamenlijk succes met klanten, partners en collega’s.
  • Gedrevenheid zit in ons DNA; we streven altijd naar het beste, het slimste, en het meest innovatieve. Voortdurend zoeken we naar manieren om de toegevoegde waarde van onze dienstverlening te verbeteren.
  • Deskundigheid bij CLAFIS gaat verder dan de oppervlakte; we ontrafelen de vraag achter de vraag en bieden ingenieuze oplossingen met onze kennis en expertise.
  • Grensverleggend zijn we door verder te kijken dan bestaande mogelijkheden. We creëren samen nieuwe speelvelden, zonder beperkingen en met oprechte interesse, nieuwsgierigheid en een vleugje lef.

Bekijk onze kernwaarden

Onze werkgebieden

Het leveren van hoogwaardig werk draait niet alleen om het gebruik van de juiste technologie. Bij CLAFIS, het ingenieursbureau in Heerenveen, draait het om bedrevenheid en inzicht. Dit alles komt samen binnen de werkgebieden waarin wij actief zijn.

  • Bouw: Specialistische kennis in elke bouwfase is cruciaal. Onze experts combineren historische inzichten met toekomstgerichte technologie.
  • Energie: De energietransitie zit in een stroomversnelling. Onze specialisten brengen de vereiste kennis voor ingrijpende energieprojecten in de wereld van energie.
  • Water: Voor uitdagingen op het gebied van watersystemen, waterketen, drinkwater of waterveiligheid staan onze ingenieurs, ecologen, wateradviseurs en projectmanagers voor je klaar.
  • Engineering, innovatie en veiligheid: Met gespecialiseerde kennis streven we naar echte duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie in processen. Een toekomstgerichte fabriek of organisatie innoveert niet alleen volgens de huidige regelgeving, maar anticipeert ook op toekomstige ontwikkelingen.
  • Projectmanagement: In effectief projectmanagement maken wij projecten beheersbaar, stellen we duidelijke afspraken op en zetten we tijd, geld en werkkracht efficiënt in. Onze specialisten begrijpen dat succes verder gaat dan het bereiken van doelen.
  • Openbare ruimte: De openbare ruimte in Nederland is continu in ontwikkeling. Onze expertise in stedenbouw, landschapsontwerp, civiele kunstwerken, en openbare verlichting draagt bij aan een gezonde leefomgeving, bestand tegen klimaatverandering en met ruimte voor mens, dier en historie.

Werken bij hét ingenieursbureau in Heerenveen

Op zoek naar een nieuwe stap in de technische wereld? Bij CLAFIS bieden we uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht. Werken bij CLAFIS betekent deel uitmaken van een mensgerichte organisatie waarin een goede werksfeer en echte aandacht centraal staan. Als vooraanstaand ingenieursbureau in Heerenveen krijg je bij ons de unieke kans om je verder te ontwikkelen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Met diverse vacatures in interessante werkgebieden vind je bij ons de rol die perfect aansluit bij jouw ambities.

Bekijk onze vacatures

Een betrokken partner

Met passie en toewijding streven we naar resultaat. Bij CLAFIS, het ingenieursbureau in Heerenveen, bieden we innovatieve oplossingen voor hedendaagse en toekomstige uitdagingen. Onze verbindende aanpak brengt het beste in ons naar boven. Hierdoor kunnen we succesvol complete oplossingen leveren en onze expertise inzetten op specifieke projectonderdelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over specifieke expertises of om te bespreken hoe we jou kunnen ondersteunen.

Neem contact op

Onze opdrachtgevers