Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Alkmaar

CLAFIS Ingenieus uit Alkmaar is jouw partner in techniek. Van concept tot realisatie, wij bieden maatwerk voor al jouw projecten!

Meer informatie?

Ingenieursbureau Alkmaar

CLAFIS Ingenieus is het toonaangevende ingenieursbureau in Alkmaar. Met meer dan 400 Clafisten verspreid over zes vestigingen, behoren we tot de top 18 van Nederlandse ingenieursbureaus sinds onze oprichting in 2004.

Onze ambitie is om het meest aantrekkelijke ingenieursbureau te zijn, zowel voor onze gedreven medewerkers als voor gewaardeerde opdrachtgevers. Bij CLAFIS draait het om passie en gedrevenheid, wat resulteert in ingenieuze oplossingen voor hedendaagse uitdagingen. Wij voegen waarde toe door de verbindingen die wij leggen, met een flexibele aanpak, marktconforme tarieven, persoonlijke benadering en een praktische instelling. Zo zijn we voor een groeiend aantal opdrachtgevers de ideale partner!

Meer over CLAFIS

Samenwerken aan succes

Bij CLAFIS, het ingenieursbureau in Alkmaar, geloven we in samenwerking en streven we naar succes door waarde toe te voegen via de verbindingen die wij leggen. Onze kracht, de kennis en kunde van onze mensen, vormt de sleutel tot gezamenlijk succes met klanten, partners en collega’s.

Betrokkenheid bij CLAFIS betekent het beste in elkaar naar boven halen, gedrevenheid in ons DNA, deskundigheid die dieper gaat dan de oppervlakte, en grensverleggend zijn door verder te kijken dan bestaande mogelijkheden.

Bekijk onze kernwaarden

Onze werkgebieden

Hoogwaardig werk leveren gaat bij CLAFIS niet alleen om het gebruik van de juiste technologie; het draait om bedrevenheid en inzicht. Dit komt samen binnen onze werkgebieden:

Bekijk onze werkgebieden

Werken bij hét ingenieursbureau in Alkmaar

Op zoek naar een nieuwe stap in de technische wereld? Bij CLAFIS bieden we uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht. Werken bij CLAFIS betekent deel uitmaken van een mensgerichte organisatie waar een goede werksfeer en persoonlijke aandacht centraal staan. Met diverse vacatures in interessante werkgebieden vind je bij ons de rol die perfect aansluit bij jouw ambities.

Bekijk onze vacatures

Een betrokken partner

Met CLAFIS, het ingenieursbureau in Alkmaar, kies je voor een partner die niet schrikt van alle veranderingen in de wereld. Met passie en toewijding streven we naar resultaat. Wij zijn jouw partner die je de expertise biedt om tot oplossingen te komen voor kleine en grote vraagstukken. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Projectmatig, via detachering of een hybride site-based team. We bespreken graag met je hoe we vanuit partnerschap jouw uitdagingen kunnen aangaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Onze opdrachtgevers