Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Arnhem

Ingenieuze oplossingen voor complexe uitdagingen is waar CLAFIS uit Arnhem voor staat. Van concept tot realisatie, wij bieden maatwerk voor jouw projecten!

Meer informatie?

Ingenieursbureau Arnhem

CLAFIS Ingenieus uit Arnhem is een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau. We vinden persoonlijk contact erg belangrijk en we sparren dan ook graag samen met onze partners om onze weg te vinden naar het beste resultaat.

Met ons grote maar hechte team van 400 collega’s zijn wij verdeeld over 6 vestigingen door heel Nederland. Samen delen we onze passie voor techniek en streven wij non-stop naar het beste resultaat. Het bieden van slimme, technische oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers is wat we doen bij CLAFIS.

Meer over CLAFIS

Onze opdrachtgevers

Onze werkgebieden

Onze experts zijn in staat om in elke fase de juiste kennis aan tafel te brengen. Met een frisse blik kijken wij als partner naar jouw uitdaging. Je kunt onze expertise inzetten op de werkgebieden:

Bekijk onze werkgebieden

Werken bij hét ingenieursbureau in Arnhem

Bij CLAFIS vind je kansen. Samen met 400 collega’s vormen wij het bedrijf waar we allemaal trots op zijn: CLAFIS Ingenieus. We noemen onszelf ook wel familie C. Samen werken en kennis uitwisselen staat centraal. Jezelf blijven ontwikkelen vinden we dan ook erg belangrijk en hier geven wij de ruimte voor. Uitblinken in wat wij doen vinden we het allerleukst.

Typerend voor onze werkwijze is dat wij verbinden. Onze kracht, de kennis en kunde van onze mensen bundelen, is hierin altijd de sleutel dat weer een nieuwe deur doet openen. Die kracht passen we met veel plezier toe van concept tot eindproduct. Voor elk project zorgen wij dat het beste team wordt samengesteld. CLAFIS is dé technisch werkgever die denkt in mogelijkheden en groei voor collega’s. Altijd het slimste en beste bieden, kortom het meest ingenieuze, zit in ons DNA.

Bekijk onze vacatures en ontdek de rol die bij jou past!

Bekijk onze vacatures

Wij zijn jouw partner in techniek

CLAFIS, hét ingenieursbureau in Arnhem, biedt ingenieuze oplossingen voor complexe uitdagingen. Dit is waar wij goed in zijn. Door onze multidisciplinaire aanpak staan onze specialisten klaar om jouw ambities werkelijkheid te maken voor een efficiënter en duurzamer proces. Wij staan voor korte lijnen en een flexibele samenwerking. Projectmatig, via detachering of een hybride site-based team. Welke manier ook bij jou proces past, we kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan.

Neem contact op