CLAFIS Eindhoven – Het ingenieursbureau van Brabant

Overweeg jij om samen te werken met een ingenieursbureau uit Brabant? Wij zijn de partner waar je naar op zoek bent. Bij CLAFIS zit persoonlijke aandacht in ons DNA. Dat is te zien in ons sterk verankerde netwerk van maar liefst 6 kantoren, waaronder een vestiging in Eindhoven. Als grote partij, met tegelijkertijd ons regionale netwerk en flexibele werkwijze, hebben wij veel ervaring opgedaan op alle fronten. Hierdoor kunnen we je zonder twijfel helpen.

Familie C, familie wie?

450 medewerkers en 6 vestigingen vormen samen het bedrijf waar we allemaal trots op zijn. Onze flexibele en informele bedrijfsstructuur koesteren wij. Bij familie C, zoals we onszelf noemen, zijn we er voor onze klanten en voor elkaar. Lees gerust meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf.

Word jij ons nieuwe familielid? Bekijk dan eens werkenbijclafis.nl.

Samen op weg naar succes

Wij zijn meer dan slechts een ingenieursbureau: wij zijn jouw partner in techniek. Samen werken aan succes is het gene waar we in geloven, en daar gaan we echt voor. Jij weet als geen ander precies hoe jij jouw project voor je ziet, hier luisteren we naar en ondersteunen actief waar we dat kunnen. We leggen de focus op het eindresultaat. Samenwerken met andere, collega, ingenieurbureau’s vinden we leuk. Natuurlijk pakken we net zo graag het gehele project voor je op. Jij geeft aan hoe wij je kunnen helpen en daarop passen wij ons aan!

Ons ingenieursbureau in Brabant

In Nederland hebben wij een sterk verankerd netwerk. Wij zijn een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau en streven er naar om vol passie en gedrevenheid resultaat te behalen. CLAFIS begrijpt als geen ander de kracht van een échte en multidisciplinaire samenwerking.

Vanuit gemeente ’s-Hertogenbosch zijn wij betrokken bij een 3-tal infraprojecten. Het gaat zowel over onderhouds- als herstel projecten in Nuland en Rosmalen. Hierbij is goede en blijvende  bereikbaarheid van woningen en instellingen het doel. Lees gerust meer over dit project!

Sectoren en expertises

Alles in huis hebben, ofwel een multidisciplinair kennisnetwerk, is het gene waar wij in geloven. Onze specialisten zijn niet gebonden aan specifieke vaardigheden of branches en kunnen je daardoor flexibel op alle gebieden ondersteunen.

We blinken uit in onderstaande sectoren:

Food, Pharma, Chemie & Maakindustrie
Ondernemen in de farmacie, chemie en foodsector is topsport. De lat ligt hoog als het gaat om maatschappelijke eisen rondom veiligheid, duurzaamheid en milieu. Dan wil je een partner die de juiste vragen stelt en kritisch met je meedenkt.

Infrastuctuur Gebouwen Water
Alle bouwkennis onder één dak. Bevolkingsgroei, energietransitie, veranderend klimaat: onze leefomgeving staat voor grote uitdagingen. Elke ingreep vraagt om maatwerk, op regionaal en lokaal niveau. Kies voor een partner die zich thuis voelt in een veranderende wereld.

Energie
De energietransitie bevindt zich in een stroomversnelling. Voor industrie, overheid én als energiebedrijf brengt dit een enorme verscheidenheid aan vragen met zich mee. Ons energieteam ondersteunt je bij ieder van deze energievraagstukken.

Meer weten over onze sectoren en expertises en hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector?

Neem contact met ons op   Bekijk onze projecten