Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Eindhoven

CLAFIS Ingenieus uit Eindhoven is jouw partner in techniek. Vanuit betrokkenheid streven wij ernaar om het beste in elkaar naar boven te halen.

Meer informatie?

Ingenieursbureau Eindhoven

Uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht, dat is CLAFIS! Jouw ingenieursbureau uit Eindhoven. Met 6 vestigingen verdeeld over Nederland staan wij met 400 collega’s voor jouw project klaar. Van concept tot eindproduct. Of het nu gaat om advisering, engineering of projectmanagement, vol passie werken we samen aan succes. Wij werken samen aan de toekomst en altijd verwachtingen willen overtreffen.

Meer over CLAFIS

Het meest aantrekkelijke ingenieursbureau

Wij zijn er trots op dat wij ons tot de top 18 van Nederlandse ingenieursbureaus mogen rekenen. Onze ambitie is om het meest aantrekkelijke ingenieursbureau van Nederland te zijn. Daar waar het gaat om multidisciplinaire oplossingen voor ingenieuze vraagstukken én op het gebied van partnerschap.

Wij voegen waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze partners en samen met onze collega’s streven wij naar succes. Wij gaan de uitdaging aan en zoeken naar een werkwijze en oplossing die het beste bij jouw behoeften past.

  • Betrokkenheid is een van onze kernwaarden. Niet alleen betrokken met jou, maar ook betrokken met elkaar. Wij streven ernaar persoonlijk, open en verbindend te zijn. Dit draagt allemaal bij tot een gezamenlijk succes met alle betrokkenen.
  • Altijd streven we naar het beste, het slimste, en het meest innovatieve, zo gedreven zijn we. Voortdurend op zoek om te innoveren en onze dienstverlening te verbeteren, zo bieden we altijd toegevoegde waarde.
  • Onze deskundigheid gaat dieper dan de oppervlakte, met onze kennis en expertise zoeken we naar de kern van jouw probleem. Zo komen we samen tot de meest efficiënte oplossing.
  • CLAFIS kijkt verder dan de meest voor de hand liggende en bestaande mogelijkheden. Wij denken out-of-the-box en tonen lef. Wij zijn vooruitstrevend en grensverleggend.

Bekijk onze kernwaarden

Onze werkgebieden

Wij geloven in onze kracht van alle expertises onder één dak en we zijn trots op ons multidisciplinair kennisnetwerk. Door dit kennisnetwerk zijn onze experts flexibel en kunnen ze jou op alle gebieden ondersteunen. Altijd streven het meest ingenieuze te bieden. Dat doen we in deze werkgebieden:

Bekijk onze werkgebieden

Werken bij hét ingenieursbureau in Eindhoven

Bij CLAFIS staat geluk, vitaliteit en groei van onze collega’s centraal. In het vak en als mens. We zijn trots op onze betrokkenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega. We delen graag kennis uit en sparren over uiteenlopende kwesties

We hebben veel verschillende vacatures in allerlei interessante. Of je nu een ervaren expert bent op zoek naar nieuwe uitdagingen of een enthousiaste starter op zoek naar een vliegende start in je carrière. Bij ons vind je werk dat bij je ambities past!

Deel uitmaken van ons team?

Bekijk onze vacatures

Een partner die jouw vraag snapt

Ook op zoek naar een partner die alles op alles zet om de perfecte oplossing te zoeken voor jouw uitdaging? CLAFIS Ingenieus uit Eindhoven is jouw partner in techniek. Wij kijken verder dan jouw vraag, en zoeken samen naar de kern van het probleem. Zo halen wij het beste in elkaar naar boven. Projectmatig, via detachering of een hybride site-based team? Wij kijken naar wat het beste bij jou past. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en wie weet kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Neem contact op

Onze opdrachtgevers