Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Enschede

CLAFIS Ingenieus uit Enschede is jouw partner in de technische sector. Samenwerken aan succes, daar geloven wij in. 

Meer informatie?

Ingenieursbureau Enschede

CLAFIS Ingenieus is hét ingenieursbureau in Enschede. Het bieden van slimme, technische oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers, dat is waar wij voor staan. Sinds de oprichting in 2004 zijn wij met ruim 400 Clafisten op zes vestigingen gegroeid tot een top 18 Nederlands ingenieursbureau. Wij zijn ambitieus en streven ernaar het beste ingenieursbureau te zijn. Niet alleen voor onze gewaardeerde opdrachtgevers, maar ook voor onze gepassioneerde medewerkers.

Wij voegen waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze klant en onze collega’s streven wij naar succes. Onze kracht, de kennis en kunde van onze mensen, is hierin altijd de sleutel.

Meer over CLAFIS

Onze opdrachtgevers

Onze werkgebieden

Wij geloven in onze kracht van alle expertises onder één dak en we zijn trots op ons multidisciplinair kennisnetwerk. Door dit kennisnetwerk zijn onze experts flexibel en kunnen ze jou op alle gebieden ondersteunen. Altijd streven het meest ingenieuze te bieden. Dat doen we in deze werkgebieden:

Bekijk onze werkgebieden

Werken bij hét ingenieursbureau in Enschede

Ben jij klaar voor een stap in de technische wereld? Bij CLAFIS bieden we uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht. Werken bij CLAFIS betekent deel uitmaken van een mensgerichte organisatie waarin een goede werksfeer en echte aandacht centraal staan.

Als vooraanstaand ingenieursbureau in Enschede krijg je bij ons de unieke kans om je verder te ontwikkelen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen. Met diverse vacatures in interessante werkgebieden en functies, vind je bij ons de rol die perfect aansluit bij jouw ambities.

Bekijk onze vacatures

De partner die jouw vraag doorziet

Jouw partner in techniek vind je bij CLAFIS Ingenieus uit Enschede. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag en werken we naar de kern van het probleem. Bij CLAFIS halen we het beste in elkaar naar boven. Wij vinden het belangrijk om pro-actief, ondernemend en eerlijk te zijn. Door deze eigenschappen in te zetten en samen te werken behalen we de beste resultaten. Wij werken met een aanpak die bij jou past. Of dat nou projectmatig, via detachering of een hybride site-based team is, wij gaan de uitdaging aan.

Neem contact op