CLAFIS Heerenveen – Het ingenieursbureau van Friesland

Een ingenieursbureau uit Friesland inschakelen om jouw project op te pakken of daarbij te ondersteunen kan een slimme zet zijn. Bij CLAFIS hebben wij de kennis en ervaring om je te helpen. Wij zijn een landelijk actief ingenieursbureau met welgeteld zes verschillende vestigingen, onder andere ons hoofdkantoor in Heerenveen. Onze ervaring als grote partij in combinatie met ons regionale netwerk en flexibele werkwijze kunnen jou vast en zeker verder helpen. Daardoor zijn wij zijn hét ingenieursbureau waar je naar zocht.

Wij zijn familie C!

Ons bedrijf bestaat uit 450 medewerkers en 6 vestigingen. Ondanks de grote omvang van ons bedrijf, zijn we trots op onze flexibele en informele bedrijfsstructuur. Bij familie C, zoals we onszelf noemen, zijn we er voor elkaar en voor onze klanten. Waar we ook trots op zijn, is op onze mensen die altijd ontzettend flexibel inzetbaar zijn. Lees gerust meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf.

Word jij ons nieuwe familielid? Bekijk dan eens werken bij CLAFIS!

Samen werken aan succes

Daar geloven we in, en werken er hard voor. De vraag achter de vraag blootleggen is onze toegevoegde waarde. Met onze expertise en kennis bieden we voor ingenieuze oplossingen voor de verschillende uitdagingen van onze opdrachtgevers. Daarbij kijken we verder dan belangen en focussen we ons op het eindresultaat. Al pakken we net zo graag het gehele project voor je op, jij bepaalt hoe wij je kunnen helpen en zullen ons aanpassen aan jouw behoeftes.

Onze toppers, jouw project

Het vinden van technisch talent is tegenwoordig lastig. Geen zorgen! Wij hebben de mensen in dienst die je nodig hebt. En hebben wij die nog niet? Dan hebben we ons eigen recruitment apparaat waarmee we proactief voor je op zoek gaan. Zo hebben we al verschillende raamcontracten met grote opdrachtgevers als Vitens.

Ons ingenieursbureau in Friesland

Wij zijn een energiek en mensgericht ingenieursbureau met een sterk netwerk door heel het land. Tevredenheid halen wij uit het halen van resultaat met behulp van onze passie en gedrevenheid. Ons hoofdkantoor is gevestigd op de Burgemeester Falkenaweg 54 in Heerenveen. Wij hebben hier een kantoorruimte in de prachtige Technische School, dit is de oude ambachtelijke school, gelegen in het centrum van Heerenveen. CLAFIS is altijd op zoek naar de perfecte
oplossing, de beste samenwerkingen, naar nóg meer kennis en de juiste focuspunten.

In Sneek hebben wij in opdracht van de gemeente Súdwest-Fryslân de voorbereiding van het bouw- en woonrijp maken van de projectlocatie “Het Pakhuis” verzorgd. Tijdens dit project kwamen we er achter dat de riolering een lastige situatie was doordat er twee rioleringsstelsels bij elkaar kwamen. De oplossing? De riolering in 3D ontwerpen en om zo de kruisingen en afstanden t.o.v. goed in beeld te brengen. Lees gerust meer over dit project.

Sectoren & expertises

Wij geloven er in dat we alles in huis hebben. Onze specialisten zijn niet gebonden aan specifieke vaardigheden of branches en kunnen je daardoor flexibel ondersteunen waar nodig. Samen met onze klant streven we naar succes. Onze kracht is de kennis en kunde van onze mensen.

De sectoren waar we in uitblinken:

PFCM – Pharma Food Chemie Maakindustrie
In CLAFIS tref je een partner met ruime ervaring in de pharma, maakindustrie, chemie en foodsector. De norm ligt hoog als we het hebben over de maatschappelijke eisen van veiligheid, duurzaamheid en milieu. Dan wil je een partner die de do’s en don’ts kent. We kennen de weg en stellen de juiste vragen.

IGW – Infrastructuur Gebouwen Water
Onze leefomgeving staat voor grote uitdagingen: een bevolkingsgroei, veranderend klimaat en energietransitie. Bij CLAFIS hebben we alle bouwkennis onder één dak. We bieden in
elke fase van een bouwproject ondersteuning van ontwerp naar de oplevering tot aan beheer. CLAFIS voelt zich thuis in de veranderende wereld.

E&D – Energie & Drinkwater
Met CLAFIS haal je een ervaren en veelzijdig partner aan boord. De energietransitie brengt veel verschillende vragen met zich mee, voor zowel energiebedrijven als de industrie en overheid. We ondersteunen jou met behulp van de nieuwste inzichten en technieken.

Meer weten over onze sectoren en expertises en hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector?

Neem contact met ons op   Bekijk onze projecten