Ingenieursbureau Friesland

Samenwerken met een ingenieursbureau uit Friesland? Bij CLAFIS zijn we begonnen in het mooie Heerenveen en staat ons hoofdkantoor in de oude technische school. Zo zijn we op meerdere manieren al 15+ jaar verbonden met Friesland. Ook hebben we 7 andere vestigingen verspreid over het hele land.

Over ons ingenieursbureau

Bij CLAFIS geloven we dat kennis van het vak niet langer genoeg is. Daarom combineren we de enorme ervaring van onze ingenieurs met de flexibiliteit en korte lijnen die je van een klein bureau mag verwachten. Door deze mooie combinatie zijn we inmiddels 450 collega’s sterk en werken we aan de meest uiteenlopende projecten, van Schiphol, de Afsluitdijk tot de Gasopslag in Norg. Ook in de maritieme sector helpen we veel bedrijven. Onze eigen technische specialisten zijn daarin onze grootste trots. Unieke uitdagingen en projecten is waar zij sterk in zijn! Meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf.

Ben je zelf op zoek naar iets nieuws? Bezoek werkenbijclafis.nl.

Samen werken aan succes

Dat is ons motto. Wij snappen als geen ander de kracht van een échte en multidisciplinaire samenwerking. Hierbij denken we actief mee met onze opdrachtgevers om tot mooie oplossingen te komen. Omdat jij precies weet wat je project is en moet worden luisteren we daarin naar wat je nodig hebt en ondersteunen we je daar. Ook zullen we af en toe een stapje extra voor je zetten zodat we samen iets neerzetten waar we trots op zijn. Zie ons als meer dan slechts een ingenieursbureau: wij zijn jouw partner in techniek.

Onze toppers, jouw project

Het vinden van technisch talent is tegenwoordig lastig. Geen zorgen! Wij hebben de mensen in dienst die je nodig hebt. En hebben wij die nog niet? Dan hebben we ons eigen recruitment apparaat waarmee we proactief voor je op zoek gaan. Zo hebben we al verschillende raamcontracten met grote opdrachtgevers als Vitens.

Ons ingenieursbureau in Heerenveen

Wij zijn een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland. Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, is waar we voor gaan. CLAFIS is continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, naar nóg meer kennis en naar de juiste focus.

Expertises & sectoren

Wij hebben zowel binnen als buiten Friesland allerlei expertises en kennis in huis. Hierdoor kunnen we helpen bij projecten/vraagstukken in elke sector. Van civiele techniek tot  werktuigbouwkunde.

Meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector? Neem gerust contact met ons op.