Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Friesland

CLAFIS uit Friesland is jouw partner in de techniek. Projectmatig, via detachering of een hybride team? Wij bespreken graag hoe we jouw uitdaging aan gaan!

Meer informatie?

Ingenieursbureau Friesland

Bij CLAFIS, hét ingenieursbureau in Friesland, bieden we innovatieve oplossingen voor de uitdagen van vandaag én van de toekomst. Passie en gedrevenheid vormen ons kloppende hart, resulterend in ingenieuze oplossingen voor hedendaagse uitdagingen.

Bij CLAFIS voegen wij waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Door onze flexibele aanpak, gecombineerd met marktconforme tarieven, persoonlijke benadering en praktische instelling zijn we voor een groeiend aantal opdrachtgevers de ideale partner!

Meer over CLAFIS

Onze werkgebieden

We zijn in staat om in elke fase de juiste kennis aan tafel te brengen. CLAFIS biedt meerwaarde door onze expertise en ervaring optimaal in te zetten op de volgende werkgebieden:

Bekijk onze werkgebieden

Werken bij hét ingenieursbureau in Friesland

Toe aan een nieuwe stap in jouw carrière binnen de wereld van techniek en engineering? Kom kennis maken met CLAFIS! Onze ruim 400 medewerkers werken vanuit zes vestigingen verspreid over heel Nederland samen aan een dynamische organisatie.

Onze Clafisten werken vanuit persoonlijke drijfveren en talenten, zodat zij gemotiveerder én met meer plezier naar hun werk gaan. Wij hebben een warme en persoonlijke cultuur waarin iedereen telt. We zijn trots op onze betrokkenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerde collega.

Deel uitmaken van ons team?

Bekijk onze vacatures

Een betrokken partner

Met CLAFIS, jouw ingenieursbureau in Friesland, kies je voor een partner die oplossingen vindt voor alle veranderingen in de wereld.  Onze experts gaan geen uitdaging aan de weg en werken aan alle vraagstukken, groot én klein. Dit doen we projectmatig, via detachering of een hybride site-based team, wat bij jou past! We bespreken graag met je hoe we vanuit partnerschap jouw uitdagingen kunnen aangaan.

Neem contact op

Onze opdrachtgevers