CLAFIS Groningen – Het ingenieursbureau van Groningen

Wil je een ingenieursbureau uit Groningen inschakelen om jouw project op te pakken of te ondersteunen? Bij CLAFIS hebben we de kennis in huis om je te helpen. Wij zijn een landelijk actief ingenieursbureau met verschillende vestigingen, waaronder in Groningen. Door onze ervaring als grote partij en tegelijkertijd ons regionale netwerk en flexibele werkwijze kunnen we je vast en zeker helpen. Daardoor zijn wij het ingenieursbureau waar je naar op zoek bent.

Maak kennis met familie C

Ons bedrijf bestaat uit 450 medewerkers en 6 vestigingen. Toch zijn we trots op onze informele en flexibele bedrijfsstructuur. Bij familie C, zoals we onszelf noemen, zijn we er voor elkaar en onze klanten. We zijn trots op onze mensen die dag in dag uit ontzettend flexibel inzetbaar zijn. Lees gerust meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf.

Zelf lid worden van onze familie? Bekijk dan eens werkenbijclafis.nl.

Samen werken aan succes

Daar geloven we in, en daar doen we alles aan. Tijdens een overleg met de gemeente “even een van de tekenaars” erbij halen om mee te denken vinden wij heel normaal. We kijken verder dan belangen en focussen ons op het eindresultaat. Samenwerken met andere, collega, ingenieursbureau’s vinden we dat juist leuk. Al pakken we net zo lief het gehele project voor je op. Jij bepaalt hoe wij je kunnen helpen en wij zullen ons daarop aanpassen!

Ons ingenieursbureau in Groningen

Wij zijn een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland. Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, is waar we voor gaan. CLAFIS is continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, naar nóg meer kennis en naar de juiste focus. Een mooi project dat we hebben gedaan is het infra project in Aduard-Nieuwklap. Op de infra projecten Aduard-Nieuwklap is er gebruik gemaakt van 3D-toepassingen. Er werd gewerkt aan een compleet wegontwerp in Civil3D om zo de herinrichting van de provinciale weg te modelleren. Dit was onderdeel van de opwaardering van de vaarroute Lemmer-Delfzijl. Deze route werd verhoogd in klasse tot een zogenaamd ‘vaarwegklasse Va’. Lees meer over dit project.

Sectoren & expertises

Wij geloven in een multidisciplinair kennisnetwerk. Alles in huis hebben dus. Onze specialisten zijn niet “getrouwd” met specifieke vaardigheden of branches en kunnen je daardoor flexibel ondersteunen. Vanuit onze landelijke organisaties en partners kunnen we je met allerlei vraagstukken helpen. Samen met onze klant streven we naar het optimale eindresultaat. Voor deze sectoren kun je bij ons terecht:

Food, Pharma, Chemie & Maakindustrie
We kennen de weg en stellen de juiste vragen. CLAFIS heeft ruime ervaring in de pharma, maakindustrie, chemie en foodsector. De norm van de maatschappelijke eisen van veiligheid, duurzaamheid en milieu komt steeds hoger te liggen. Het is goed om te weten dat je beroep kunt doen op onze kennis en ervaringen.

Infrastructuur Gebouwen Water
Water is als een hefboom naar een duurzame toekomst. Onze leefomgeving staat voor steeds grotere uitdagingen: een veranderend klimaat, bevolkingsgroei en energietransitie. Ieder project, klein of groot, vraagt om veelzijdige kennis en vindingrijke oplossingen. Alle bouwkennis onder één dak is wat wij bij CLAFIS te bieden hebben.

Energie
In welke vorm je een energieproject ook giet: in ons vind je een partij die meedenkt, kansen en risico’s doorziet en daarbij altijd voor een optimaal resultaat gaat. De energietransitie zit in een stroomversnelling en roept veel uiteenlopende vragen op. CLAFIS is jouw partner en ondersteund jou met behulp van de nieuwste inzichten en technieken.

Kunnen we je helpen?

Meer weten over onze sectoren en expertises en hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector?

Neem contact met ons op    Bekijk onze projecten