Ingenieursbureau Groningen

Wil je een ingenieursbureau uit Groningen inschakelen om jouw project op te pakken of te ondersteunen? Bij CLAFIS hebben we de kennis in huis om je te helpen. Wij zijn een landelijk actief ingenieursbureau met verschillende vestigingen, waaronder in Groningen. Door onze ervaring als grote partij en tegelijkertijd ons regionale netwerk en flexibele werkwijze kunnen we je vast en zeker helpen. Daardoor zijn wij het ingenieursbureau waar je naar op zoek bent.

Maak kennis met familie C

Ons bedrijf bestaat uit 450 medewerkers en 8 vestigingen. Toch zijn we trots op onze informele en flexibele bedrijfsstructuur. Bij familie C, zoals we onszelf noemen, zijn we er voor elkaar en onze klanten. We zijn trots op onze mensen die dag in dag uit ontzettend flexibel inzetbaar zijn. Lees gerust meer over onze mensen, expertises of over ons als bedrijf.

Zelf lid worden van onze familie? Bekijk dan eens werkenbijclafis.nl.

Samen werken aan succes

Daar geloven we in, en daar doen we alles aan. Tijdens een overleg met de gemeente “even een van de tekenaars” erbij halen om mee te denken vinden wij heel normaal. We kijken verder dan belangen en focussen ons op het eindresultaat. Samenwerken met andere, collega, ingenieursbureau’s vinden we dat juist leuk. Al pakken we net zo lief het gehele project voor je op. Jij bepaalt hoe wij je kunnen helpen en wij zullen ons daarop aanpassen!

Ons ingenieursbureau in Groningen

Wij zijn een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland. Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, is waar we voor gaan. CLAFIS is continu op zoek naar de ultieme oplossing, de beste samenwerking, naar nóg meer kennis en naar de juiste focus.

Expertises & sectoren

Wij geloven in een multidisciplinair kennisnetwerk. Alles in huis hebben dus. Onze specialisten zijn niet “getrouwd” aan specifieke vaardigheden of branches en kunnen daardoor je flexibel ondersteunen. In Groningen hebben we specifiek onderstaande expertises in huis echter vanuit onze landelijke organisaties en partners kunnen we je ook met andere vraagstukken helpen.

Kunnen we je helpen?

Meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de technische sector? Neem gerust contact met ons op.