Ga naar inhoud
CLAFIS Ingenieus

Ingenieursbureau Nederland

CLAFIS Ingenieus is hét ingenieursbureau in Nederland. Projectmatig, via detachering of een hybride team? Wij bieden maatwerk voor al jouw projecten!

Meer informatie?

Ingenieursbureau Nederland

CLAFIS Ingenieus is hét ingenieursbureau in Nederland, met vestigingen in Heerenveen, Groningen, Eindhoven, Arnhem, Enschede en Alkmaar. Onze missie is het bieden van slimme, technische oplossingen voor de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Sinds onze oprichting in 2004 zijn we gegroeid tot een top 18 Nederlands ingenieursbureau met ruim 400 Clafisten.

Onze ambitie gaat verder dan slechts een ingenieursbureau zijn; we streven ernaar de beste te zijn, zowel voor onze gewaardeerde opdrachtgevers als voor onze gepassioneerde medewerkers. Bij CLAFIS voegen wij waarde toe door de verbindingen die wij leggen. Samen met onze klant en collega’s streven wij naar succes, waarbij de kracht, kennis en kunde van onze mensen altijd de sleutel vormt.

Meer over CLAFIS

De partner die jouw vraag doorziet

Ook op zoek naar een partner die alles op alles zet om de perfecte oplossing te zoeken voor jouw uitdaging? CLAFIS Ingenieus, hét ingenieursbureau in Nederland, is jouw partner in techniek. Samen gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag en werken we naar de kern van het probleem.

Bij CLAFIS halen we het beste in elkaar naar boven. Wij vinden het belangrijk om proactief, ondernemend en eerlijk te zijn. Door deze eigenschappen in te zetten en samen te werken, behalen we succesvolle resultaten en leveren we innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Bekijk onze projecten

Onze werkgebieden

Vertrouwen op een multidisciplinair kennisnetwerk is waar CLAFIS in gelooft. Onze specialisten ondersteunen flexibel op alle gebieden, met een streven naar het bieden van de meest ingenieuze oplossingen. Onze expertise strekt zich uit over de volgende werkgebieden:

Neem contact op

Werken bij hét ingenieursbureau in Nederland

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in de technische wereld? CLAFIS biedt uitdagende projecten, ingenieuze oplossingen en persoonlijke aandacht. Werken bij CLAFIS betekent deel uitmaken van een mensgerichte organisatie met een goede werksfeer en échte aandacht. Als vooraanstaand ingenieursbureau in Nederland krijg je bij ons de unieke kans om je verder te ontwikkelen en je carrière naar nieuwe hoogten te brengen.

We hebben veel verschillende vacatures in allerlei interessante vakgebieden. Of je nu een ervaren expert bent op zoek naar nieuwe uitdagingen of een enthousiaste starter op zoek naar een vliegende start in je carrière. Bij ons vind je werk dat bij jou ambities past. Deel uitmaken van ons team?

Bekijk onze vacatures

Onze opdrachtgevers