Sector Infrastructuur, Gebouwen en Water

Bevolkingsgroei, energietransitie, dijkdoorbraken, groeiende mobiliteit en veranderend klimaat: de wereld zit vol grote uitdagingen. Op regionaal en lokaal niveau. En of we nu werken aan infrastructuur, watersystemen of stedelijke vernieuwing of uitbreiding: elke ingreep vraagt om maatwerk. Om kennis van techniek, van wetten en regels, duurzame keuzes. Maar ook van het managen en stroomlijnen van processen. In CLAFIS vind je een partner die je in al die facetten verder helpt.

Op deze pagina lees je dat:

  • je met CLAFIS een partner in huis haalt die zich thuis voelt in integrale projecten in de leefomgeving, de bouw en waterprojecten;
  • we onderscheidend zijn in het vinden en verbinden van slimme technische oplossingen;
  • CLAFIS in elke fase van projecten ondersteuning biedt: van ontwerp, contract tot projectbeheersing en oplevering;
  • we de inhoudelijke en technische specialisten in huis hebben, maar ook de mensen die projecten kunnen managen;

Focusgebieden

Met CLAFIS kies je voor een partner die zich thuis voelt in die veranderende wereld. Die je de expertise biedt om tot oplossingen te komen voor kleine en grote vraagstukken. Onze meerwaarde? Bij CLAFIS vind je alle kennis onder één dak. Hiermee haal je één partner in huis die je bij elke stap in het project verder helpt.
Je vindt bij ons specialisten met kennis van techniek en inhoud. En mensen die projecten in de leefomgeving, bouw en watersystemen voor je kunnen organiseren en managen: van concept tot en met het eindproduct. We focussen ons op de volgende gebieden:

Onze ambitie

Infrastructuur, Gebouwen en Water staan in nauwe verbinding met elkaar. Klimaatadaptatie, nieuwe mobiliteit, waterveilige woonwijken, duurzame watersystemen: geen enkele uitdaging staat op zichzelf. Het is juist deze complexiteit die voor ons een mooi vertrekpunt vormt. Wij willen namelijk onderscheidend zijn in het vinden van slimme oplossingen die bijdragen aan een betere wereld. Juist dankzij onze diverse kennis van onze 450 professionals zijn we in staat om deze ambitie waar te maken.
Of je nu als overheid, ontwikkelaar, aannemer, waterschap, of industriële partner voor CLAFIS kiest, bij ons staan er specialisten voor je klaar die met een frisse blik naar jouw uitdaging kijken. Die de juiste vragen stellen, die kansen en risico’s doorzien. En die vanuit jouw perspectief meedenken om tot slimme en duurzame oplossingen te komen.

Veelzijdige ondersteuning

De manier waarop we je ondersteunen is veelzijdig. Je kunt ons inschakelen op onderdelen. Denk aan een advies- en ontwerptrajecten of projectmanagement. Maar ook als regisseur die al het werk voor je regelt. Zo houd je grip op plan, ontwerp én uitvoering. Zoek je juist een specialist of een team van specialisten die je langdurige ondersteuning biedt? Ook dan bieden we je bij CLAFIS een oplossing.

Kwaliteit, milieu en veiligheid

In CLAFIS vind je een partner die werkt volgens de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. We werken met de nieuwste technieken, op basis van de nieuwste inzichten. Denk aan 3D-ontwerppakketten en digitale tools voor data-, project- en omgevingsmanagement.

Meer weten over hoe we je kunnen ondersteunen bij projecten in de sector Infrastructuur, Gebouwen en Water?
Neem contact op   Bekijk onze projecten